Artiklid ja uudised

Lagede soojustamine Puistevillaga



Puistevill on peamiselt soojusisolatsiooniplaatide lõikamisel ülejäävatest tükkidest valmistatud isolatsioonimaterjal. Erinevus rullvillaga seisneb selles et puistevill on peenestatud kujul, on pakitud tugevasse kilekotti kus ta on kuni 15 korda oma mahust kokku surutud. Kompaktsus võimaldab seda et puistevilla-auto võib objektile tuua kuni 200 m3 puistevilla korraga. Puistevillal on head soojustusomadused ning toode on mittepõlev. Klaasvilla tootmine ja kasutamine ei ole kahjulik tervisele ning ei oma midagi ühist  vanemale põlvkonnale tuntud klaasvatiga. Puistevilla paigaldamine toimub spetsiaalse puhuriga, Seade hakib villa lahti ja kohevaks ning suruõhu  ja voolikuabil suunatakse vill soojustatavale pinnale mis võimaldab villa transportida kuni 30 m kõrgusele ja 80 m kaugusele.



Puistevilla eelised
*Soodne hind
*Ainult klaaskiud ei mingeid sideaineid
*Vuugivahede ja liitekohtade täielik puudumine.
*Parim viis raskesti ligipääsetavate pindade soojustamiseks
*Paigaldamise kiirus ja lihtsus
*Puistevilla paigaldamine on kiire ja efektiivne
*Parim viis suurte ja sopiliste horisontaalpindade soojustamiseks
*Hea soojatakistus
*Puistevill on mittepõlev
*Omadused säilivad muutusteta pikka aega
*Ei paku soodsat kasvupinnast hallitusseentele.
*Ei mädane ega põhjusta korrosiooni
*Vastupidav kahjurite suhtes

Loe ja vaata lisa SIIT

Sisestatud: 04.02.2010

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Polüuretaansoojustusmaterjalid

Polüuretaansoojustusmaterjalid

Toiduained kallinevad, tarbimine langeb, tööstus kuivab kokku, inimeste arv maailmas kasvab. See, mis oli sada aastat stabiilne, hakkab nüüd ajalooks muutuma. Enamus energialiikidest on kallinenud.
On viimane aeg otsustada, mille arvelt hakata kokku hoidma.
Mõjusaim viis selleks on säästa eluruumi kütte pealt. Kas vahetada praegune kütus odavama kütuse vastu või hakata hoopis vähem kütma? Ükskõik millise küttesüsteemi või kütuse peale te säästes panustada sooviksite, tekitab ärevust iga algav kütteperiood. Küttekulude vähendamiseks on oluline soojustada oma kodu korralikult ning lasta seda teha välja õppinud spetsialistidel.

vaata kõiki