Artiklid ja uudised

Sunorek muudab Sinu kodu turvalisemaks.


Akendele armastame paigaldada katteid me kõik. Olgu need siis tekstiilist või veidi tehnilisemat sorti. Tunneme end märksa kodusemalt kui klaasipind on kaetud. Lisaks koduse tunde saavutamisele ja kodule kaunima ilme andmisele aitavad aknakatted varjata kodu soovimatute võõraste pilkude eest.

Üsna sageli on tänapäeval moodsates kodudes jäetud aknad ilma kateteta. Õhtuhämaruses süütame toas tuled. Kui aken on katmata või katab seda pooleldi läbipaistev kardin, on tuba õuesliikujale hästi jälgitav. Kahjuks esineb meie ühiskonnas palju kuritegevust. Korralike aknakateteta on kurikaeltel lihtne tuvastada, kus asub kodutehnika, millisele lauale jääb õhtul sülearvuti või kaamera, kui kaugel aknast on käekott või autovõtmete kimp. Selleks, et nene esemete asukoht jääks alatiseks ainult meie teada, soovitab Sunorek paigaldada akendele niisugused kardinad, mis peidavad valgustatud tubade sisemused võõraste pilkude eest.



Kaunite ning disainitud tekstiilkardinatega kombineerida võib nii voldikkardinaid, püstlamellkardinaid, ruloosid kui ka ribakardinaid, millega on võimalik kodu võõraste pilkude eest kaitsa. Neid kõiki saab hõlpsalt paigaldada aknaraamile või -avasse. Sunoreki materjalide valik on väga suur. Soovi korral leiab seinapinnaga sarnaseid toone ja akna asukoht sulandub taustaga ühte. Saadaval on samuti kontrastseid ja erksat tooni materjale, mis rõhutavad akna asukohta ning suurust. Professionaalset nõu ja täpsustavat infot saad Sunoreki salongidest, kus meie disainerid ja konsultandid on nõus teid meeleldi abistama.

Vaata lähemalt www.sunorek.ee


Mairiika Kirsimägi
AS Sunorek tootejuht

Sisestatud: 05.02.2010

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki