Artiklid ja uudised

Aasta parim sisustuskompott 23.-25. aprillil Eesti Näituste messikeskuses


23.–25. aprillini Eesti Näituste messikeskuses toimuv mess Interjöör 2010 on aasta suurim sisustusalane sündmus Eestis. Kas sisustusturul loodetakse majanduslangus lihtsalt üle elada või kasutatakse vaiksemat aega targasti ära tootearenduseks ja lausa tegevusala laiendamiseks? Üks, mis kindel – end interjööriaasta tähtsündmusel ilmutada julgevad firmad on jätkusuutlikud ja turvaliselt toimivalt!



Inspiratsiooniruumid

Nagu mullu, on tänavugi loonud sisearhitektid messile elutubade inspiratsiooniala, mille eripalgelised kujundusvõtmed külvavad kamaluga kodukujundusideid igale maitsele:

ökoloogiline – Ivi Piho;
klassikaline – Monika Kaska;
retrolik – Toomas Volkmann;
eklektiline – Maile Grünberg;
orientaalne – Marit Mõrd;
skandinaavialik – Raivo Hein;
romantiline – Liina Vaino ja Kaari Metslang;
moodsalt minimalistlik – Erlend Arge.


Kujundajad on näidis-elutoad sisustanud mitmete ettevõtete huvitavamate toodetega, mis osavalt ühtseks inspireerivaks tervikuks sidunud. Lisaks ootamatutele ja uutele viimistlusmaterjalidele, nii taaskasutus- kui ka eksklusiivsisustusele saab näha ka eritellimusmööblit, mis kindlasti avardab paljude külastajate sisustusmeeli ning näitab ettevõtteid just nende spetsiifikast lähtudes: eritellimusele seavad piirid vaid elementaarne füüsika ja fantaasia. Muide, esemetel on juures ka hinnad, mis lihtsustab oluliselt külastaja otsust juba paari päeva jooksul mitme mööblieseme võrra rikkamaks saada.
'

Interjöör 2010 Parim messistend!

Traditsiooniliselt korraldab Sisustusweb.ee messil parima messistendi konkursi, kus lisaks asjatundjatele saavad Sisustusweb`i boksis oma lemmikule hääle anda ka kõik messikülastajad.

Konkursi võitjale paneb Sisustusweb.ee lisaks väärikale tiitlile välja ka auhinna, milleks on 30 000 krooni väärtuses reklaami! Sisustusmessi parim messistend 2010 kuulutatakse välja messi viimasel päeval. Auhind loositakse välja ka hääletanute vahel! Võitja selgitatakse välja samuti pühapäeval ning võetakse temaga personaalselt ühendust.


Messihalli tuuakse suvemaja

Selle aasta messil „Interjöör 2010“ avaneb külastajail erakordne võimalus kas või kohe ära osta ja sisse kolida tõeliselt novaatorlikku ja minimalistlikku suvemajja.

Nimelt toome messihalli EasyHome suvemaja, mis aastal 2009 sai parima puitehitise arhitektuuriauhinna. Suvemaja on sisearhitekt Inge Peetrise ja messil osalevate firmade koostööna skandinaaviapäraselt hubaselt ja nutikalt sisustatud ning valmis koheseks sissekolimiseks.

Uus suund mööblivallas – uuskasutusdisain

Au sees on taaskasutus, keskkonnasäästlikkus ja uuendusmeelsus, mistõttu võib messialalgi näha mitmeid ümber disainitud ja renoveeritud mööbliesemeid, valgusteid ja sisustusaksessuaare. Taaskasutuse propageerimiseks viib Sadolini Värvikeskus messialal läbi töötube, kus disainerid ja meistrid näitavad-juhendavad, kuidas värskendada kasutatud mööblit ning millised on kasutatavate materjalide omapärad ja võimalused.

#pict2_l#Tule rikasta end!

Interjöörimess pole ei tavakülastajale ega ka professionaalile enam pelgalt „läbijalutamiseks“ – messi tihedas programmis leidub rohkesti huvitavat ja õpetlikku. Oma töid ja tegemisi näitavad messil ka Eesti Disainerite Liit, Eesti Sisearhitektide Liit, Eesti Kunstiakadeemia ja Läti Disainerite Liit. Mitmed ettevõtted viivad läbi seminare ja töötube. Seega: tulge kogu perega, et viia omagi koju kaasa kamaluga uusi väärt sisustusmõtteid!

MESS INTERJÖÖR 2010
MESS AIANDUS 2010
KÕIGIL MESSIPÄEVADEL LILLESEADEVÕISTLUSED „TALLINN FLORIST CUP 2010“
LASTEALA – MESSIHALLIS ON LASTELE MÕELDUD MÄNGUNURK

Fotogalerii 2009 aasta messist leiad SIIT

Sisestatud: 16.04.2010

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki