Artiklid ja uudised

Tool&Tool OÜ esitleb: Selle kevade uustulnuk töötool– mudel Arca!

Stiilne, elegantne, kerge, ergonoomiline – need on märksõnad mis iseloomustavad Arcat!

Arca
on moodne ja kasutajasõbralik töötool.

Toolil on palju erinevaid mehhanisme, mis võimaldavad seada tooli mugavaks nii nagu kasutaja soovib. Sünkroonmehhanism võimaldab istujale ergonoomilise ja dünaamilise istumisasendi. Lisaks on mudelil seljatoe kõrguse reguleerimine, istme kõrguse ja sügavuse reguleerimine koos kolmes suunas reguleeritavate käetugedega. Tänu nendele reguleerimisvõimalustele saab kasutaja kergelt ja efektiivselt vähendada pikast laua taga töötamisest tingitud ebamugavustunnet ning tunda ennast töötades suurepäraselt.


Iseloomulik tunnus mudeli Arca juures, mis muudab selle mudeli turul unikaalseks, on seljatugi, mille moodne konsturktsioon võimaldab seda reguleerida vastavalt kasutaja soovile. Konstruktsioon on kavandatud lisaks tavapärasele üles-alla reguleerimisele mõlemalt poolt painduvaks, kohandudes täpselt istuja seljaga ja toetades seda parimal moel.

Kõik tooli elemendid on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest. Tänu rohketele varieerimisvõimalustele materjalide, tekstuuride ja eri tüüpi katteriiete osas, on kerge sobitada seda mugavat ja esteetilise välimusega tooli igasse interjööri.


Mudelit Arca saab tellida vastavalt kliendi soovile paljudes erinevates värvitoonides ja erinevate kattematerjalidega, karkassi osas on valida must, metallik ja kroom.
Sarjas Arca on võimalik tellida ka kliendi- või nõupidamisteruumi toole.


Mudelile Arca kehtib 5 aastane tootjapoolne garantii.


Meie salong on avatud E-R 10.00 -18.00, asukohaga Jakobsoni tn.14, Tallinn

Tel. 670 0498
tool@tool.ee
www.tool.ee


Sisestatud: 20.04.2010