Artiklid ja uudised

Vitraažide soodushinnad

Vitraaž hakkas kodudesse levima eelmise sajandi alguses. Inimesed hindavad järjest rohkem oma kodudes disaini, värvide soojust ja hubasust. Vitraaži paneb elama valgus - vitraaži sära muutub vastavalt valguse liikumisele ja langemisnurgale. Värviline, valgust murdev klaas leiab koduses interjööris kõige enam kasutust meeleolu loojana ja ka liiga ereda päikesevalguse varjajana. Lisaks praktilisele valguse varjamisele on värvilisel klaasil ka emotsionaalne pool - klaaside sära ja valgusest pidevalt muutuv värv mõjutavad vaatajat positiivselt. Vitraažiga saab rõhutada oma kodu kujundust ja eripära.

Colorshine OÜ toodanguks on kodudesse ja büroodesse sobivad värvilised vitraažid. Valmistame vitraaže köögimööblile ning sise- ja välisustele. Vitraaže teeme ka aknakaunistusteks ning kingitusteks. Lõikame mitmevärvilisest klaasist avatäiteid.









Nendel mudelitel on ühe vitraaži hind alates 990 EEK, 64 €









Nendel mudelitel on ühe vitraaži hind alates 1290 EEK, 83 €

Hinnad sisaldavad käibemaksu 20%.

Vitraažide koostamisel kasutame Crepi kirgast, Crepi pronksi, Diamante kirgast, Diamante kollast, Kura kirgast, Kura pronksi ning Kura kollast klaasi. Tellija soovil kasutame mitmevärvilisi klaase ka Cathedral või Spectrum valikust. Keskmisi faasitud klaase ehk bevelseid on rohelisi, siniseid, pruune, kirkaid ja ,,iceflower,, kattega.

Valmistamise tähtaeg on olenevalt kogusest 5-14 päeva.

Jagame meelsasti infot nii telefoni kui meili teel!

Sisestatud: 05.08.2010