Artiklid ja uudised

Living.ee septembri pakkumised!

Eesti juhtiv veebipood Living.ee üllatab septembris mitmete uute kampaaniatega.


Septembris tutvustame Saksa mööblitootja Wimex magamistubasid kampaaniahindadega -35%, kelle tooted on Eesti turul saadaval vaid Living.ee sisustuskaubamajas.
Wimex on tuntud kui kvaliteetse kodumööbli tootja, kellest on saanud selles sektoris Saksamaa turuliider. Kaasaegne tootmise tehnoloogia võimaldab pakkuda kõrgeimat kvaliteeti. Tootmisel kasutatakse kvaliteetset puitlaastplaati, mis tagab kergesti hooldatava kulumiskindla pinna. Pakumisel on erinevate värvivalikutega magamistubade täislahendusi, kus kõik komplektid koosnevad 180 cm laiusest voodist, kahest öökapist ja riidekapist ning mõni komplekt sisaldab lisaks ka veel kummutit.





Lisaks magamistoakampaaniale pakub Living.ee voodiomanikele võimalust välja vahetada oma vana madrats uue vastu.
Nimelt on septembris kõik Sleepwelli uue tootesarja RED POCKET madratsid -25% soodustusega.

Sleepwell RED on sari inimesele, kes väärtustab kvaliteeti . Madratsis on kasutatud pocket vedrusüsteemi, mille puhul on kõik vedrud pakitud eraldi riidest kottidesse. Sellise süsteemi puhul toimivad kõik vedrud üksteisest otseselt sõltumata, andes kogu kehale maksimaalse toe. Sleepwell’i madratsites kasutatava porolooni on heaks kiitnud ka Eesti Allergialiit.


KOOLI-ERI kampaanias pakume erinevaid soodustooteid koolilapse toa sisustamiseks: kirjutuslauad alates 499,- kroonist
ja toolid alates 340,- kroonist
ning lisaks lai valik riiuleid, kappe ja voodeid.

Sisestatud: 13.09.2010