Artiklid ja uudised

Förby - uus siseuste sari Haapsalu Uksetehaselt

Haapsalu Uksetehas tuli välja uue siseuste sarjaga Förby.
Idee tulla turule uue sarjaga sai alguse Rootsi ja Norra turgudega tutvumisel – seal ollakse jäänud truuks klassikalisele stiilile ja siseuksed on enamuses valged. Samas eeldatakse uue tehnoloogia kasutamist, et uks oleks vastupidav ja säilitaks oma kuju läbi aastate.
Sarja nimi pärineb Vormsi saarelt – seal on Rootsi kohanimed endiselt au sees.

Nagu moelavadel võib näha hästiunustatud vana uues stiilis esitlust, nii põhineb ka Förby uste sari esimese Eesti Vabariigi aja modernsete ja funktsionalistlikus stiilis elamute ja kontorite uste stiilile. Väljanägemine ja tehniline teostus muidugi täielikult tänapäevane ja kvaliteediga, mis on Haapsalu Uksetehase kindel kaubamärk. Uksed on liimpuidust raami ja lengiga, sisemine tahvel 10mm tugev plaat või 6mm paksune karastatud klaas. Förby sarjas on 15 erinevat mudelit. Kõikidel klaasiga mudelitel on standardiks läbipaistev klaas, kuid on võimalik tellida ka mateeritud klaasiga vastavalt eelistustele.

Förby sarja uste erinevate mudelitega saab tutvuda siin

Kui olete omale lemmiku välja valinud, siis on ka hea teada, et hind ei tee rahakotile liiga – Förby standardmõõdus siseuste hinnad algavad 1760 kroonist ja hinna sees on tihend lengis ja lukukorpus 2014.

Sisestatud: 30.09.2010

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid