Artiklid ja uudised

Anname nõu ja paneme Teie seinad elama!

Seinad, ümbritsevad meid igapäev praktiliselt igalpool. Värvivalik on lõputu rääkimata tapeedi valikust. Kuid on veel mitmeid põnevaid võimalusi, kuidas oma seinu disainida. Üheks ainulaadseks variandiks on seinamaaling. Seinamaalingud on suuremõõtmelised emotsioonide tekitajad. Kuidas oleks üks maastikuvaadet köögis või voolav jõgi elutoas?

Seinamaalingud on selleks just õige väljendusviis, tühjast seinapinnast võib kunstniku abiga luua miljoni vaate. Maastiku ja inimfiguuri maalid on juba ammustest aegadest ühed kuulsaimad maalid maailmas, kas siis seinamaalingute või suuremõõtmeliste lõuendite näol.

Meie soovitame omalt poolt tellida maasikumaal, kui soovite luua enda ümber unistustepaika, emotsiooni või kohta, kus käidud. Tavapäraselt on maasikumaalid suuremõõtmelised ja sisutihedad ning seepärast ka ühed kalleimad seinamaalingud maailmas.

Samas toob ka pisike lilleõis tühjale seinale elu sisse. Rääkimata lõbusatest muinasjutu või multifilmi tegelastest lastetoa seinal.

Enne sellise seinamaalingu tellismist tuleks kaaluda kindlasti oma elukoha küsimust ja tubade paigutust, et hiljem ei jääks seinamaaling ümber paigutadud mööbli varju.

Eelkõige tegeleme me seinamaalingutega, lisavõimalusena pakume ka maalinguid sisustuselementidele (valgustid, kapid, kummutid, lauad jne).

Millega me tegeleme:

1) Seinamaalingud (maastik, lastetoa maalingud, ornamendid, apstraktsed maalingud, teema maalingud)
2) Maalingud sisustuselementidele (kapid, kummutid, valgustid, riiulid, maalingud voodi-puidust osadele )
3) Sisekujundus nõustamist (Värvilahendused, mööblipaigutused, elektri- ja valgustus plaanid)

Seinamaalinguid pakume Tallinnas, Tartus, ja Põlvas, mujal eritellimustööd
Hind meie teostatud seinamaalingutel algab 300.-/m2

Hinnapakkumist võib küsida seinamaalingud@planet.ee, saates seina mõõtmed, ning pildi, mida soovitakse või kirjelduse.


Sisestatud: 29.10.2010