Artiklid ja uudised

Sireli Talu lambavillapadjad ja tekid

Sireli talu lambavillapadjad ja tekid on valmistatud käsitsi eestimaisest lambavillast. Padja sisu on kihiline. See koosneb nii kraasimata villast, mis hoiab kohevust kui ka kraasitud villast, mis teeb padja ühtlaseks ega lase sel tükiliseks minna. Pealisriidena on kasutatud naturaalset puuvillast kangast. Maailmas tehtud teadusuuringud kinnitavad, et villa keskel magades puhkab inimene paremini välja kui mis tahes teisest materjalist tekkidel-patjadel-madratsitel.
Lambavillast patju saab tellida igas suuruses.
Tarneaeg 3-5 päeva

Tekkide sisuks on kraasitud vill, pealiskatteks õhuke puuvillane kangas. Villatekid on õhulised, kerged ja soojad. Villatekk aitab reguleerida inimese kehatemperatuuri, mistõttu tunneb ta end villateki all magades mugavalt läbi aasta, ka suvel. Maailmas tehtud teadusuuringud kinnitavad, et villa keskel magades puhkab inimene paremini välja kui mis tahes teisest materjalist tekkidel-patjadel-madratsitel.
Lambavillast tekke saab tellida igas suuruses, samuti nii õhemat (suvetekk) kui paksemat (talvetekk).
Tarneaeg 3-5 päeva

Hea teada!

Lambavill on parim materjal kasutamiseks magamistubades. Villa heade omaduste hulka kuuluvad tolmulestade-, seente- ja hallituskindlus, kuna vill seob hästi niiskust ja juhib seda edasi ehk nö hingab hästi. Villased magamistarbed reguleerivad temperatuuri, milles inimene end mugavalt tunneb, talvel on see mõnus ja soe, suvel samuti soe, kuid ei aja higistama.
Lisaks sellele, et vill on soovitav tervislik materjal igale inimesele, on ta veel spetsiaalselt hea radikuliidi all kannatajatele. Hea leid on vill ka allergikutele, kuna tänu villas leiduvale lanoliinile ei armasta seal elada tolmulestad. Samal põhjusel on vill ka tulekindel materjal, mistõttu on maailmas kõvasti populaarsust kogunud ruumides, mida kasutatakse magamise otstarbel.

Sisestatud: 16.12.2010