Artiklid ja uudised

Puutevaba sanitaartehnika -säästlik ja mugav

Just kui võlu väel voolama hakkav vesi ning veejoa õigelt ajastatud sulgemine võib üllatada selle, esmapilgul tavalise, segisti kasutajat.


Minimaalne vee kulu ja kõrget hügieenitaset pakkuv mugavus – ei midagi üleliigset. Just see on SANELA puutevaba sanitaartehnika.
Elektroonilised segistid ja dušid, puutevaba pissuaari- ja tualetiloputus leiavad aina laiemat kasutamist meie igapäevases elus.

Milles seisneb, näiteks, puutevaba segisti eelis?
Säästlikus. Infrapunaanduriga juhitav optimaalne töötsükkel ja segistite veesäästlik aeraator võimaldavad säästa kuni 50% vett. Pole paha!
Mugavus. Piisab vaid käte asetamisest segisti alla, ja eelnevalt reguleeritud temperatuuriga vesi hakkab voolama. Käte eemaldamisel segisti töötsoonist veevool katkeb. Lihtne?
Hügieen. Puutevaba segistite kasutamine välistab käte korduvsaastamise ohtu, sest kaob vajadus teistkordselt puudutada segistit selle sulgemiseks. Suurepärane lahendus ühiskondlikesse ja tervishoiu asutustesse!
Vandaalikindlus. Puutevabade segistite kõik osad paiknevad kõrgkvaliteetsest materialist valmistatud korpuses, mis välistab nende purustamise võimaluse. Kindel!
Ohutus. Eelreguleeritud temperatuuriga puutevabad veekraanid pakuvad mugavuse ja säästlikkuse kõrval ka ohutust. Seda eelkõige lastele ja vanuritele, kellel on suurem oht saada kuuma veega põhjustatud põletuskahjustusi. Turvaline!
Prestiiž. Üks kõrgeklassiliste hotellide tunnusmärkidest on just kvaliteetne ja kaasaegne puutevaba sanitaartehnika. Tõestatud!

Kõik see võimaldab puutevaba sanitaartehnika laia kasutamist nii ühiskondlikes ja eritingimustega, kui ka eramajade sanitaarruumides.
Hotellid? Kaubanduskeskused? Autohooldus? Tervise- ja haridusasutused? Spordirajatised? Transpordiasutused? Toiduainetööstus?
Aga palun! Igale neist objektidest on võimalik valida just sinna sobivad mudelid ning kindel on see, et elektroonilised sanitaarseadmed aitavad Teil säästa vett ja muudavad asutuse mainet vaid positiivsemaks.

Erilist kokkuhoidu (min. 60%) pakuvad radaranduriga juhitavad pissuaari loputusseadmed. Tänu innovaatilisele lahendusele kulub hügieeniliseks loputuseks kõigest 1L vett, ning loputus toimub elektroonilise juhtimisseadme poolt tuvastatud ning programmiga määratud muutuse toimumise järel. Loputusautomaatika asetus kaasaaegse disainiga pissuaari sisemuses tagab vandaalikindluse ning hõlbustab puhastustööde läbiviimist.

Omamoodi šiki mulje jätab radaranduriga juhitav ülisäästliku loputusega ja vaikselt sulguva kaanega (Soft-close) varustatud elegantne keraamiline pissuaar - märk heas mõttes edevusest ja kaasaegsest mõtteviisist.
SANELA pakub laia valikut erineva konstruktiivse lahendusega puutevabasid kraane ja automaatsegisteid, pissuaaride ning tualettide loputusseadmeid; roostevaba sanitaartehnikat ning muud vajaliku kodu, kontori, kaubandus- ja majutusettevõtete, tervishoiu-, haridus-, ühiskondlike-, spordi-, kultuur- ja korrakaitseasutuste sanitaarruumide sisustamiseks.
Kuid, nagu ütleb vanasõna – oma silm on kuningas, ning rohkem informatsiooni puutevaba sanitaartehnika ja teiste toodete kohta ning nende kirjelduse võib leida SANELA esindaja Eestis AQUEL EESTI OÜ koduleheküljelt või tootja koduleheküljelt

Sisestatud: 28.01.2011

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Me kõik tahame, et suvi ei lõpeks kunagi ja me kõik saaksime aastaringselt päikest nautida. Lõppude lõpuks, mis võiks olla parem kui nautida värskendavat suvist kokteili, istudes väljas sooja ja mahedat päikest nautides kerge tuule all? Õnneks on tänapäeval palju võimalusi suvehooaega ka külmemateks kuudeks pikendada tänu erinevatele leidlikele kodukujunduslahendustele – ja aiamaja on neist vaieldamatult parim.

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Disaini perspektiividest ja hetkeseisust BNDNWK’l. Alhambra Berlin pakkus suurepärase võimaluse koondades disainereid, kultuuri institutsioone, ettevõtteid ja uurimisinstitutsioone ühise katuse alla sooviga rakendada ja esitleda kõrgemaid eesmärke disainis. Radis Furniture’ väljapanek keskendus praegustele ökoloogilise ja sotsiaalse jätkusuutlikkusega seotud küsimustele. Berlinis nähtav zeitgeist peegeldab Radis Furniture'i uusimaid suundi kummutiga ROMB ja uue NOBLE TV-aluse ning materialivalikuga. Otse Berliini südames, Kurfürstendamm 68, Radis Furniture'i kureeritud ruumi eest täname veelkord kuraatorit Alexandra Klatti ja BNDNWK disainimeeskonda.

vaata kõiki