Artiklid ja uudised

Spoonparkett - puitpõrand, mis sobitub ideaalselt põrandaküttega

Igal spoonparketi põrandalaual on ainulaadne konstruktsioon: väga tugevale ja tihedale keskkihile on lisatud õhuke väärispuidust spoonkiht. Kuigi laud on suhteliselt õhuke, moodustavad põrandalaua kolm kihti siiski tugeva ja vastupidava põranda. Hoolimata puiduliigist on spoonparketi tugevus 5-6 palli Brinelli skaalal.


Pealmine kiht
Linnea pealmine kiht on valmistatud spetsiaalselt valitud lehtpuiduspoonist selle ilu ja soojuse, aga ka tugevuse ja vastupidavuse tõttu.

Keskmine HDF-kiht
Keskmine HDF-kiht, mis on valmistatud kiudplaadist, annab spoonparketile suurema vastupidavuse ja kaitseb täkete tekkimise eest rohkem kui enamus puitpõrandaid. Võrreldes traditsioonilise tammepuust põrandaga on kõigi spoonparkettide tugevuse faktor kahekordne.

Alumine kiht
Alumine kiht on valmistatud männist ning see võimaldab konstruktsioonil erinevates kliimatingimustes ja keskkondades veatult toimida.

Põrandaküte
Spoonparkett on ideaalne kasutamiseks põrandakütte korral, kuna selle konstruktsioon jaotab soojust ühtlaselt ja liimivaba ühendus välistab pragude tekke. Tihe keskkiht tagab parema soojusjuhtivuse.


Meeldivaid avastusi põrandamaailmas soovides,
Teie Lincona Põrandakeskus

Sisestatud: 15.03.2011

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki