Artiklid ja uudised

Hypnos Jupiter ja Luna sensatsioonilised kattemadratsid!

Alates selle aasta märtsist on Hypnos kollektsiooni Jupiter ja Luna kattemadratsid kaetud veniva riidega, millel on Silver Protect töötlus.

Hõbedaga kangaste töötlemine on antibaketriaalne töötlus, mis on spetsiaalselt tekstiilmaterjalide jaoks välja arendatud. Tegemist on nanotehnoloogilise protsessiga, kus hõbeda osakesed töödeldakse kangasse mikrokapslites, mille tulemuseks on kestev antibakteriaalne mõju. Seda saab kasutada kaitsva töötlusena nii voodilinade, padjapüüride, riiete, sokkide, pesu kui ka madratsikangaste puhul.
See viimistlus on püsiv ja kindel, isegi kui kangast pestakse mitu korda.

Silver Protect`i välja töötamisel tehtud testid erinevate bakterite (eriti tolmulestade) suhtes näitasid, et hõbeda toimel bakterid hävivad. Silver Protect töötlusega madratsiriides on mikroorganismide tekkimine takistatud ja selline töötlus hoiab ära ebameeldiva lõhna tekke. Hõbe on hea anti-staatik.

Ja veel - samal ajal, kui hõbe kõiki eelpool toodud funktsioone täidab, ei ärrita see inimese nahka.


Hõbedal on tavameditsiinis tõestatud mõju. Juba Vana-Egiptuse ja Rooma riigi elanikud hoidsid toitu hõbeanumates- nii püsis toit kauem värskena. Sõjameestel oli sõjakäikude ajal kohustus hoida joogivett hõbeanumates - teati, et hõbeanumas olevas vees bakterid hävinevad ja joogivesi on puhas. Rooma riigi elanikud on jätnud märkmeid hõbeda maagilistest tervendavatest omadustest haavade hooldamisel.

Sisestatud: 19.04.2011