Artiklid ja uudised

Edukalt rahvusvahelistel turgudel tegutsenud Eesti mööblitootja avas esindussalongi Eestis

Eesti suurimaid lastemööblitootjaid AS Suwem on tegutsenud edukalt rahvusvahelistel turgudel juba 19 aastat. Kohalik tarbija on siiani saanud Suwem’i tooteid osta ainult läbi edasimüüjate ja e-poe. Alates 17. oktoobrist saab aga kohaliku mööblitootja pakutavat osta ka Tallinna esindussalongist aadressil Pärnu mnt 139c.


„Oleme saanud klientidelt tagasisidet, et nad soovivad idee- ja terviklahendusi ning väljapanekuid ka oma silmaga näha ja käega katsuda. Olgugi, et meie tootmine on Põlvamaal Himmal, otsustasime avada esimese esindussalongi Tallinnas, kuna Tallinnast ja Harjumaalt on vastavasisulisi soove meile kõige rohkem laekunud,“ selgitab AS Suwem juhatuse esimees Kaido Mäesalu.


1. septembril 1992. aastal loodud AS Suwem pakub Euroopa ja Saksa standarditele vastavalt valmistatud terviklahendusi beebitubadest noorukimööblini. Tootevalikust leiab männipuidust allergiavabade vesilakkidega viimistletud laia värvivalikuga lastetoamööblit, madratseid ja tekstiilitooteid ning lasteaedade ja majutusasutuste sisustust. Suwem’i lastetoamööblit eksporditakse peamiselt Lätti, Leetu, Soome, Rootsi, Taani, Ukrainasse, Saksamaale, Hollandisse ja Iisraeli. Tänaseks moodustab ekspordi osakaal ca 85% kogu müügist. 2011. aasta käibeprognoos on 2,8 miljonit eurot.

Sisestatud: 25.10.2011