Artiklid ja uudised

UUS eksklusiivne sisustussalong HOME Decoration

Sügise saabudes avati Viimsis uus sisustussalong Home Decoration. Sisustussalong on omanäoline sellepärast, et see on nii kauplus, kui töökoda, siit leiab iga soovija oma kodule meelepärase sisustuselemendi.

Hoolikalt valitud aksessuaarid toovad välja teie kodu eripära. Ei tasu unustada, et just sisustuselemendid annavad viimase lihvi sisearhitektuurile. Sisekujundus on keeruline loominguline protsess kus peab arvestama ka kõige väiksemaid pisiasju. Soovikorral saate küsida nõu oma kodu sisustamiseks sisustussalongi proffessionaalselt sisekujundajalt. Kogenud disainer muudab teie ruumi eripäraseks lihtsate elementidega muutes selle unustamatuks.


Interjööri kujundamise eesmärgiks pole mitte ainult viimistluse ja funktsionaalsuse kooskõla, vaid ka õnnestunud kunstiline viimistlus, mis soodustab inimese emotsionaalset seisundit ja muudab interjööri "rosinaks". Kui teie interjöör tundub igavana ja te soovite seda muuta hubasemaks, ilusamaks, siis Home Decoration pakub teile stiilseid aksessuaare ja sisustuselemente, mis annavad kodule või kontorile kordumatu õhkkonna.

Sisustussalongis Home Decoration pakutav assortiment on valitud hoolikalt arvestades viimaseid moetrende ja disainerite nõuandeid. Salongis esitletud sisustuselemendid on kaasaegsed, kreatiivsed, moodsad ja ekstravagantsed, nad rahuldavad ka kõige nõudlikumaid ostjaid. Meilt võite soetada originaalseid vaase, dekoratiivseid kujukesi ja skulptuure, ilusaid pildiraame, suurepärast keraamikat, serveerimislaudu ja peegleid, mis muudavad teie kodu iga nurga kordumatuks ja unikaalseks.


Sisustuselement on suurepärane kingitus mistahes piduliku sündmuse korral, näiteks sünnipäevad jne., mis kindlasti rõõmustab selle tulevast omanikku. Selleks pole palju vaja, piisab sisustuselemendi õigest valikust. Selle õigest valikust sõltub igasuguse disaineri projekti lõpptulemus. Nad mitte ainult ei täienda interjööri, vaid muudavad inimese ümbruskonna täiuslikumaks. Mõnikord võib isegi üks sisustuselement täielikult muuta terve ruumi olemust. Ilma stiilsete aksessuaarideta ja sisustuselementideta jääb teie kodu või kontor igavaks, halliks. Sellises ruumis ei ole töö või puhkus täisväärtuslikud ja ei anna soovitud tulemust.


Interjööri kujundamine pole lihtne ülesanne, kuid kasutades Home Decoration sisustuselementide laia valikut saab teie fantaasia meeldivaks reaalsuseks, mis muutub lihtsaks loominguliseks protsessiks, tagades kordumatu disaini ja hubasuse.

Home Decoration sisustuselemendid annavad teie interjöörile erilise, kordumatu stiili. Home Decoration'i pakutavad sisustuselemendid täiendavad teineteist ja lubavad luua väljendusrikkaid kompositsioone, muutes interjööri kardinaalselt.

Sisestatud: 11.11.2011