Artiklid ja uudised

Cello stiilidemaailma abiga sisekujundused

Hubase kodu – meie igapäevase elu südame, loome me kõik oma maitse ja soovide järgi. Siiski on kodu kujundamise juures väga tähtis interjööri tasakaal - oluline on pöörata tähelepanu valguse, värvide, materjalide ja detailide kombinatsioonidele, et need mõjuksid värskelt ka mõne aja pärast, kui tänased trendid on muutunud.

K-rauta on välja töötanud oma sisustuskaubamärgi Cello, mis aitab luua inspireerivaid terviklahendusi. Igaüks saab olla disainer ja kujundada oma maitsele sobiv kodu – valida meelepäraseima stiili ja sinna juurde sobivad materjalid, tooted jne. Cello tähendab rohkem kui lihtsalt tooted - see tähendab suurepäraseid tervikuid.

K-rauta muudab Teie valikud lihtsamaks, koondades tooted nelja erineva stiilisuuna alla: Classic, Modern, Funky, Country. Võttes need neli stiili aluseks, on lihtne teha sobivaid valikuid, et neist soovitud tervik kokku panna. Cello sisustustooted, mida ostetakse ainult parimatelt tarnijatelt, on kvaliteetsed, toimivad ja vastupidavad. Püsivalt soodne hinnatase tagab Cello sobivuse iga sisustaja rahakotile.



COUNTRY
Contry märksõnadeks on mets, päike ja mere puudutus. Koduse atmosfääri loovad soojad kollaste ja punaste murtud toonid. Just populaarsust võitmas kollane värv, loob harmoonia külluslikku, paljude erinevate tekstiilide ja nipsasjadega kaunistatud sisustusse. Detailide vormi ja kuju inspiratsiooni allikateks on romantilised maakoha idüllid ja 50-st pärit tekstiilid.



MODERN
Modernne kodu on väga hoolikalt läbimõeldud lahendustega, mida ilmestavad tugevad põhivärvid. Populaarsed on avarad sinistes ja valgetes toonides ruumid. Modernsesse stiili on nutikalt kombineeritud kivi, nahka, klaasi ja terast. Siiski on õhus ka piisavalt armastust - Sinu enda loodud viisil.




CLASSIC
Klassikalise kodu atmosfäär on õrn ja tasakaalukas. Ajatud toonid loovad hea tausta elegantsele, hubasele ja südamlikule kodule. Värvidest domineerivad pastelsed ning heledad naturaalsed toonid. Neutraalsete värvide spekter loob mõnusa varjulise keskkonna: talvehommikute jäisest hallist kaneelikooreni pruunini.



FUNKY
Funky tugevad ja intensiivsed toonid on pärit konstruktivistlike kunstnike töödest. Täiesti uued esteetilised elamused sünnivad siis, kui sisustust on täiendatud elementidega, mis on laenatud traditsioonidest. Erinevate ajastute asju tasub omavahel siduda. Funky on tõesti funky!


Cello märgistusega tooteid leiab vaid K-rauta kauplustest.

Põneva Cello sisustusprogrammi abil on võimalik sisustada tube, valides nelja erineva stiili vahel.
Tube kujundama saad asuda SIIT.

Sisestatud: 16.02.2012

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki