Artiklid ja uudised

Pesed põrandaid ikka nii, et käed saavad märjaks?

Pesed ikka veel põrandaid nii, et käed saavad märjaks? Meil on sulle lahendus. Leifheit Profi põrandapesemis vahenditega põrandat pestes ei puutu sinu käed kokku moppi väänates musta pesuveega. Põrandapesu mopi kuivaks väänamine toimub jalaga presside väänamis hooba. Profi sarja põrandapesija ja väänamissüsteemiga ämber muudavad põranda pesemise lihtsamaks.


Põrandapesija Profi

Ideaalne suurtele pindadele mustuse eemaldamiseks nurkadest, treppidelt ja kappide alt. Kõrgkvaliteetne alumiiniumvars, millel on riputusava ja mittelibisev ots. Otsiku laius on 42 cm ja pöörlemisraadius 360º. Mugav kasutada - ainult jalavajutusega saab katet eemaldada. Roostevabast terast raamistik on vastupidav ja töökindel. Vahetatavad katted erinevate põrandapindade jaoks. Vahetuskatteid võib pesta pesumasinas. Sobib Leifheit pressämbritele Profi ja Profi Compact. Kaasas Micro-Duo kate.


Hind: 33,00 €


Pressämber Profi

Sobib kasutamiseks koos Leifheit Profi põrandapesijaga. Profi põrandapesija ja väänamissüsteemiga ämberi kasutamine muudab põrandapesemise lihtsamaks ning aitab vältida kokkupuudet pesuveega. Ämbril on mugav käepide ning eemaldatav väänamissüsteem, mis teeb ämbri täitmise ja ja tühjendamise lihtsaks.

Kasutamine: vabastage jalavajutusega põrandapesija katte üks ots raami küljest nii, et katte teine ots oleks plastikust aasade abil raami külge kinnitatud. Loputa katet ämbris ja aseta voldituna ämbrisse. Jälgi, et ka pärandapesija metallraam oleks asetatud väänajasse. Vajutage jalaga allapoole väänamissüsteemi hooba. Korda väänamist seni kuni kate on piisavalt kuiv. Ämber mahutab 8 liitrit vett.

Hind: 52,00 €

Põrandapesija kate Extra Soft

Perfektne mustuse korjaja
Topelt fiiber süsteem
Sobib parketile ja tundlikule põrandale
Pestav 60°
Komplektis 1 tk.

Hind: 13,62 €


Põrandapesija Profi kate Micro Duo


Perfektne mustuse korjaja
Topelt fiiber süsteem
Sobib igale põrandale
Pestav 60°
Komplektis 1 tk.

Hind: 13,62 €



Põrandapesija kate Static Plus

Korjab perfektselt karvu ja tolmu
Hea asendus harjale
Pestav 40°
Komplektis 1 tk.

Hind: 13,62 €

Puhastuskontsentraat

Kogus 0.5L
Ainult 1-5 tilka 1L vee jaoks
Sobib hästi kasutamiseks Leifheit koristus süsteemidega
Universaalne puhastusvahend põrandate, akende, glasuurpindade, seinte, klaasi, tehismaterjalide ja metalli puhastamiseks.
Puhastuskontsentraat on fosfaadivaba, happesuselt neutraalne ja pesuaktiivsed ühendid on valmistatud looduslikest toorainetest

Hind: 3,37 €

Sisestatud: 12.03.2012

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki