Artiklid ja uudised

Balteco esitles EESTI EHITAB messil kolme uut vannimudelit

Eesti kapitalil põhinev Põhja-Euroopa suurim massaaživannide tootja AS Balteco esitles 11.-14. aprillil kolme uut vannimudelit. Esmaesitlus Eestis toimub Tallinnas „Eesti ehitab“ messi Balteco stendis.

„Balteco XonyxTM kivivannide seeria on täienenud lisaks juba olemasolevatele vannile kahe uue vanniga Mezzo ja Piano ning akrüülvannide nimekirja on lisandunud uus vann Loop. Tooted on loodud tuginedes klientide tagasisidele ja soovidele,” ütles Balteco disainijuht Aivar Habakukk. „Kontseptsioon lähtub nüüdisaja nõudlusest kvaliteetsete ja kasutuselt ökonoomsemate toodete järele.”

Akrüülvann Loop – mõõdud 189 × 89 × 67 cm, disainerid Aivar Habakukk ja Andres Uuetoa.


Kivivann Piano – mõõdud 170 × 100 × 65 cm, disainer Aivar Habakukk.


Kivivann Mezzo – mõõdud 182 × 86 × 63/97 cm, disainer Mait Mahlapuu, kes on seni tunnustatud eelkõige mootorraste disainerina.


Balteco eesmärk on uuendada oma tooteseeriat igal aastal ning tuua turule vähemalt kolm kuni viis uut toodet. Nii kodu- kui ka eksportturule jõuavad uued tooted aprilli lõpus. Uute toodete loomine tähendab Balteco jaoks ajaga kaasas käimist ja seda on kindlasti vaja jätkata ka järgnevatel aastatel.

AS Balteco alustas tegevust 1990. aastal. Ettevõtte põhitegevus on vannide, massaaživannide, dušikabiinide, aurusaunade ja mini-basseinide tootmine ning turustamine. Baltecol on üle-eestiline edasimüüjate võrk ning müügiesindused enamikes Euroopa riikides.

Sisestatud: 10.04.2012

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki