Artiklid ja uudised

Mess "Interjöör" - mõeldes lastele


Käesoleva aasta kodu- ja sisustusmessil "Interjöör", mis leiab aset aprillikuu viimasel nädalavahetusel, 27.-29.aprill, on palju põnevat ka lastele. Iga lapse unistus on oma tuba ja toredad mänguasjad. Messil leiab mõlemat - on lastetoamööblit, lastetarbeid, sisustuselemente ja loomulikult mänguasju.

Lastele suunatud tooted on koondatud B-halli, kus saab lisaks stendide väljapanekutele veeta mõnusasti aega ka tervislikus mahlabaaris, jäätisekohvikus või loovalal. Toimuvad meeleolukad tootetutvustused, Jänku Jussi multifilmide näitamine, kunstitegevus ja litsamat sorti meistritoad.

Laupäeval ning pühapäeval on lastega lustimas Jänku Juss, kohal on AHHAA keskus oma põneva väljapaneku ja teaduskatsetustega ning õhupallide meister SuriMuri!.

Paraku on Eestis ka lapsi, kel päris oma kodu pole ning kes kasvavad lastekodudes või asenduskodudes. Üks sellistest institutsioonidest on SOS Lasteküla, mis on asenduskoduks 60-le lapsele.

Et natukenegi nende laste kevadesse rohkem rõõmu ja värvi tuua, on Eesti Näitused koostöös Sisustuswebi, Uuskasutuskeskuse, Espaki ja firmaga Soledor viimas läbi heategevusprojekti, mille raames saab puidust laste aiamaja vahva ja lustaka väljanägemise ning messi lõppedes antakse see Keila SOS Lasteküla kasvandikele üle.

Lisaks uuele mängumajale, kingime Keila SOS lastekülale ka kastitäie kriite, värvipliiatseid ja hunniku paberit, et noored kunstnikud oma ümbrust ka ise dekoreerida saaks.


Kõigil huvilistel on võimalus tulla messile oma silmaga vaatama, kuidas kunstnik Hege Runnel maalib Espaki poolt antud värvidega mängumajakese lustakaks ja omanäoliseks.
Mängumaja värvitöödega alustatakse reedel, 27. aprillil kell 12.00, Uuskasutuskeskuse (messikeskuse C-hallis remondialal).

Lisaks on messil avatud Mänguasjakontor, kuhu saab tuua Keila SOS lastekülale mänguasju, millega Teie lapsed enam ei mängi, kuid mis on terved ja puhtad.
Mänguasjakontor asub messi fuajees ja on avatud kogu messiperioodi vältel.


Kindlasti tasuks kohal olla ka messi esimestel või viimastel tundidel, sest just siis on paljudes stendides eripakkumised.

Rõõmsat kevadet ja kohtumiseni koguperemessil Interjöör 2012 !

Sisestatud: 20.04.2012

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki