Artiklid ja uudised

Värskendust seintele - ôlimaalid

Kodu kujundamine on suurepärane viis oma isikupära väljendamiseks. Kodus elavate erinevate inimeste maitsed ja huvid muudavad iga kodu kordumatuks ja omanäoliseks. Kahtlemata soovib igaüks meist, et kodu oleks ainulaadne ja hubane kindlus.

Teinekord aga juhtub, et remont on valmis, mööbel paigutatud, lambid ja kardinad on oma kohtadel, samuti aksessuaarid, aga siiski tundub, et midagi on puudu. Seinad on tühjad. Milline on see puuduv element? Lahendus vôib peituda originaalses ôlimaalis. Mitte ükski teine sisustuselement ei anna ruumile samaväärset viimast lihvi, elavdades seinu ning muutes kogu ruumi hubaseks, kordumatuks ja harmooniliseks. Teinekord piisab vaid väikesest erksast ja pilkupüüdvast detailist, nagu seda on ôlimaal, et kodu muutuks elavamaks ja isikupärasemaks.

Meil müügil olevad ôlimaalid on valminud käsitööna ning maalitud ehtsale lôuendile. Seetôttu ei leidu meie valikus täiesti identseid maale. Kuna paljud maalid on mitmeosalised, on vôimalik neid ruumis erinevalt paigutada. Samuti vôib erinevaid maale omavahel ansambliks sobitada. Kuna maalid on väga erinevates värvides, stiilides ja erinevate paigutusvôimalustega, annab see Teile kodukujunduses avara mängumaa. Kaunistage ja tundke rôômu!





Sisestatud: 20.04.2012