Artiklid ja uudised

Uudne pallkeris kaasaegses saunas

Rõõm on tõdeda, et ka kaasaegsete saunakeriste valikusse on lisandunud uudset disaini.

Nimelt pakub Harvia Globe pall-kerismeeldiva saunakogemuse mitte ainult leiliga, vaid ka ainulaadse disaini ja kasutusmugavusega.

Värskendavad mõtted kerise asukohast saunas: Harvia Globe saate kinnitada seinale, paigaldada alusele või riputada lakke. Valikuvabadus annab ka ruumi kujutlusvõimele lava planeerimisel.




Kvaliteetse tooraine, tugeva roostevaba terase, tõhus kasutamine ja kemikaalivaba pinnatöötlus protsess, on näited keskkonna sõbralikust mõtlemisest. Uut suunda esindab ka kerise ehitus, mis koosneb täpselt laserlõigatud teraskaartest ja -rõngastest. Kerisekivide maht on optimeeritud: keris soojeneb piisavalt kiiresti, andes samas maheda leili.

Harvia Globe elektrikerised GL70 (Ø 430 mm) ja GL110 (Ø 500 mm) on varustatud digitaalse juhtpaneeliga. Lihtne ja täpselt töötav temperatuuri regulaator järgivad Harvia tootearenduse põhimõtet kasutusmugavusest. Lihtsa disainiga pritsmekindlat juhtpaneeli saab paigutada nii leiliruumi kui ka väljapoole. Kerise komplekti kuulub kompaktne lülituskarp, mis tagab toite süsteemile.

Harvia Globe tehnilised andmed ja lisainfo leiate SIIT

Kes eelistab aga tornjaid vorme, siis Mondex Total Rock kerised on teiseks huvitavaks alternatiiviks.
Total Rock on loonud unikaalse uuenduse, mis on 20 aastat kestnud protsess. Kerist on võimalik integreerida paneeli sisse või see võib jääda täiesti eraldi.

Mondex Total Rock tehnilised andmed ja lisainfo leiate SIIT

Sisestatud: 05.06.2012