Artiklid ja uudised

Tõusev trend kardinamaailmas

Erinevad aknakatted pakuvad palju erinevaid funktsionaalseid võimalusi. Kardinaid valides tuleks läbi mõelda millist eesmärki konkreetne aknakate peaks täitma. Kas otsite kasutusmugavust, privaatsust, kaitset päikese eest, disaini või kõiki neid omadusi ühes aknakattes?

Järjest enam ka Eestis populaarsust koguv voldikkardin üllatab just oma mitmekesisusega ning pakub palju erinevaid võimalusi, peaaegu kõike, mida ühelt kardinalt üldse võib oodata. Voldikkardin mõjub ruumis pehmemana kui näiteks ruloo või ribakardin, lisaks on tema lõõtsataoline välimus huvitav ja väga dekoratiivne. Peale selle varjavad voldikkardinad efektiivselt päikesevalgust ning aitavad reguleerida ruumi temperatuuri. Voldikkardinad sobivad väga erineva kujuga akende katmiseks. Neid on võimalik valmistada ümmargustena, kolmnurksetena, trapetsikujulistena ja loomulikult nelinurksetena. Voldikkardinad jagunevad vabaltlangevateks ning alakinnitustega voldikkardinateks ning sobivad paigaldamiseks ka lae- kui katuseakendele. Voldikkardin on ruumi- ja energiasäästlik, sest ta saab olla just nii väike kui on aknaklaas ning oma eriomaduste tõttu aitab küttekulusid kokku hoida. Paigaldamiseks vajab voldikkardin vähe ruumi, teda saab paigaldada otse aknaklaasi peale. Voldikkardinate kangad on väga vastupidavad, enamus neist on niiskuskindlad ning kõik on hõlpsasti puhastatavad. Voldikkardin on üks vähestest kardinatüüpidest, mida saab panna avanema nii ülevalt alla kui ka vastupidi.

Sunoreki valikust leiab alates juulist neli voldikkardina süsteemi. Kõige uuem süsteem OPTIMO on rikastatud seitsme eri-toonis profiiliga, mis oluliselt laiendavad voldikkardinate kasutusvõimalusi.


Tipptasemel standardid profiilide anodeerimisel loovad tugeva kaitsekihi profiili pinnale ja tagavad uskumatult särava ja silmapaistva välisilme. Värvitoonid on valitud arvestades tänaseid ja homseid trende akende disainis ning silmas pidades klientide soove. Valikusse kuuluvad järgmised värvitoonid: valge, hõbe, shampanja, antratsiit, must, pruun ja tume oliiv.
OPTIMO avab uue peatüki ka Eesti voldikkardinate maailmas. Tänu pühendumusele ning pikka aega kestnud otsingu tulemusena on Sunorek jõudnud oma eesmärgini pakkuda klientidele kauaoodatud toodet. Sunorekil on hea meel esitleda viiest puiduimitatsioonist koosnevat profiilide valikut: tume tamm, mahagon, pähkel, mänd ja kuldne tamm.


Ka voldikkardina kangastele on suve lõpu poole oodata lisa. Voldikkardinate kangakollektsioon täieneb 43 kanga võrra. Kangaste hulgast leiab niiskus- ja hallituskindlaid kangaid, saadaval on ka valgust ja soojust peegeldavad kangaid erinvates toonides ning tekstuurides. Nüüd võid erinevaid profiile ja kangaid omavahel kombineerides enda kodu muuta värvidest lähtuvalt ühtseks tervikuks.

Sunoreki salongides aitavad sind disainerid ja konsultandid, kes annavad professionaalset nõu ning töötavad koos sinuga välja sinu kodu jaoks sobivaima lahenduse. Kõik kardinad valmistatakse rätsepatööna Sinu poolt soovitud mõõtude alusel.

Täpsustavat infot mitmekülgse tootevaliku kohta leiad Sunoreki kodulehelt
Külastage Sunoreki sisustussalonge Sunoreki sisustussalonge Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres, Jõhvis, Kuressaares ja Viljandis.

Koostanud: Mario Lõhmus, AS Sunorek tootejuht

Sisestatud: 01.08.2012

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki