Artiklid ja uudised

James Bondi ülemuse töötool müügil ka Eestis

Eestis tuli müügile James Bondi ülemuse töötool


Kodudesse ning kontoritesse mõeldud disainmööbli ja saalitoolide müügiettevõte Elke Mööbel tõi Eestis müügile saksa tootja Interstuhl töötooli AirPad. Sama tooli on näha äsja linastunud uues James Bondi filmis Skyfall, kus AirPadi kasutab Ühendkuningriigi välisluure juht M.

AirPad töötool ühendab endas Elke Mööbli tegevjuhi Siim Siiguri sõnul õhulisuse ja ülima kasutusmugavuse. „Tänu AirPadi läbipaistvale membraanseljatoele sulandub see töötool edukalt erinevatesse kontoriinterjööridesse,“ räägib Siigur.

Töötoolis kasutusel olev Body-Float sünkroonmehhanism võimaldab seljatoe ja istme sünkroonse liikumise ning tagab sealjuures maksimaalselt balansseeritud istumisasendi. AirPadi uudne membraantehnoloogia muudab seljatoe väga õhuliseks, mistõttu on see kasutajale vaevu tuntav, garanteerides seljale samal ajal ergonoomiliselt kindla toe.




Kuni aasta lõpuni pakub Elke Mööbel AirPad töötoolidele hinnasoodustust -15%.

Elke Mööbli valikusse kuuluvad ka maailmakuulsad kaubamärgid Knoll, Fritz Hansen, Artek, Lammhults, Artifort, Interstuhl ja paljud teised. Disainiikoonidest on muuhulgas esindatud 1958. aastast toodetav Arne Jacobseni disainitud „The Egg“ ehk „Muna“ tool.

Ettevõtte esindussalong asub Tallinnas aadressil Lootsi 3a.

Sisestatud: 05.11.2012

Sildid:

büroomööbel

ELKE Mööbel sisustussalong

Tel:
661 7320
Aadress:
Järve Tornid, Järve 2, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki