Artiklid ja uudised

Aknakatted on väike, kuid oluline osa sisekujundusest

Aknakatted moodustavad sisekujunduses väikese, kuid siiski olulise osa. Nende mehhanismid ei allu moevooludele, küll aga kangatrendid.

Paneel- või rulookardin võib lisaks praktilisele funktsioonile olla ka sisekujunduslik element näiteks taustaks või hoopis pilgupüüdjaks, mis ruumi kujundusele viimase lihvi annab. Lai kangavalik võimaldab eri tüüpi aknakatteid tellida toon-toonis või ka ühest materjalist, nii et kardinatest moodustub kodu üldilmega harmoneeruv tervik.

Suvel võib magamistuppa paistev hommikune ere päike äratada liiga vara. Siis on kõige lihtsamaks lahenduseks pimendusruloo. Suuremustrilisest pimendavast ruloost saab põneva ruumikujundusliku elemendi ja see võib osutuda näiteks pehmest kardinast hoopis soodsamaks lahenduseks. Põnevad mustrid ja võrratud toonid teevad ruloost kui kauni kunstiteose. Näiteks

siidise ja sametise kangapinna omavaheline varieerumine mõjub kolmemõõtmelise pildina.

Veepisara tootevalikust leiab kaasaegseid suuremustrilisi ja ka rangema joonega materjale. Samas ei puudu nn. Vanad head “vanaema juures maal”- hõngulised ruloomaterjalid.










Sisestatud: 09.11.2012

Veepisar

Tel:
622 9888, 673 3528, 507 6717
Aadress:
Sõpruse pst 176, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.