Artiklid ja uudised

Kindel hind JURA hooldusklientidele

Mäletad, kui viisid heauskselt oma auto korralisse hooldusse ja said mõne aja pärast kõne, kus hooldusmees teatas, et „kahjuks“ tuleb ära vahetada ka käigukast, tagasild ja välja vahetada parempoolne esitiib?

Hinnaüllatuste vältimiseks oleme juurutanud kindla hinna lahenduse. Nii võid olla kindel, et hind ei muutu, hoolimata sellest, kui palju varuosi masinas vahetati ja palju selleks aega kulus. Siduv hinnapakkumine antakse teada masina remonti toomisel peale diagnostika teostamist.



Mida kindel hind sisaldab?

Masina diagnostika remonti toomisel ja peale remonti
Katlakivieemaldus, ka neil masinatel, mis tavapäraselt kasutavad filtrit
Puhastustsükli teostamine
Masina paneelide, mahutite ja korpuse väline puhastus
Claris filter (valge või sinine, olenevalt mudelist) ning paigaldusõpetus
Ülevaade, mis masinal oli viga (soovi korral)
Soovitusi masina hooldamiseks (küsi julgelt hoolduse vastuvõtutehnikult!)
Kuuekuuline garantii vahetatud masinaosadele ja tehtud tööle.

Mida kindel hind ei sisalda?

Füüsiliste vigastuste kõrvaldamist, nt katkised või mõraga paneelid, veepaagid, deformeerunud korpus jne. Kui füüsilise vigastuse tagajärjel tuleb mõni masina osa välja vahetada, siis see kulu lisandub hinnale.
Kaduma läinud masina komponente, nt kohvipaksusahtel, veepaak, piimavahustaja jne. Vastuvõtutehnik vaatab vastuvõtul masina seisukorra üle ja fikseerib puuduvad osad töölehel.

Kuhu JURA masin remonti tuua?

JURA keskus asub Tammsaare Ärikeskuses, Tammsaare 47, Tallinn.

Kõige kiirem ja odavam on masin tuua ise JURA hoolduskeskusesse. Ukse lähedal on kaks reserveeritud parkimiskohta JURA hooldusklientidele ning masinakärud, millega masin auto juurest hooldusesse sõidutada.

Eraklient võib masina ära anda Euronicsi kauplusesse. Kauplustes on spetsiaalsed JURA hoolduspakendid turvaliseks transpordiks. Kuller toob masina KAFO keskusesse ja viib tagasi kauplusesse.

Transpordi ja hoolduse eest tasumine käib kaupluse kassasse. Arvestada tuleb täiendava ajakuluga transpordile (ca kaks tööpäeva) ning tasuga kuni 10 eurot (kahe transpordisuuna eest).

Äriklient saab masina hooldustranspordi tellida KAFO käest. Korraldame masina toomise hooldusesse ja tagasi kliendini, ühe suuna kestus maksimaalselt 1 tööpäev (24h) ja tasu 6 eurot.

Lisainformatsiooni telefonil:t 651 8851 või e-posti aadressilt: hooldus@kafo.ee

Sisestatud: 14.02.2013

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki