Artiklid ja uudised

Saksa disaineri diivanid Eestis

Diivan Slash

Diivan Slash
Mööblisalong Sophisticated Living diivanid, voodid väljendavad nooruslikku ja urbaniseerunud elukeskkonda ja vaateid.

Saksa brändi kollektsiooni kuuluvad nii tänapäevased kui ka klassikalised pehme mööbli tooted, mis on mõeldud elutubade, töötubade, magamisitubade ja ühiskondlike ruumide sisustamiseks.

Kollektsiooni kaasautoriks ja paljude mudelite autoriks on Saksa disainer ja arhitekt Ralf Hüllemann.

Sophisticated Living annab klientidele võimaluse ise komplekteerida vastavalt oma vajadustele sobiv diivan. Iga mudel hõlmab erineva suurusega mooduleid. Erinevad mudelid lubavad lõpmatult kombineerida üksikuid mooduleid, diivaneid, tugitoole, tumbasid, lebosid, lahtikäivaid diivaniosasid. Leia vaid õige suurusega padjad! Ja selleks pakume erinevaid kangaid Itaaliast, Rootsist, Leedust jm. Alates maikuust on meie valikus Hispaania vapustav kangakollektsioon — üle 30 uue kangamustri erinevates värvitoonides.


Voodite kontseptsioon on pidevalt muutuv nagu magamiskoha areng üldiselt. Pehmendatud voodikarkassid, lahtikäivad diivaniosad on huvitavalt disainitud ja moodsalt kohandatud uude kiiresse elustiili. Voodite korpused, päised ja raamid annavad omavahel kombineerides tulemuseks täiesti uue loomingu, uue magamiskoha.



Koos teiega vaatame tulevikku ega jäta midagi unistusteks — meie täidame unistused!

Mööblisalong Sophisticated Living

Allikas: majandus.delfi.ee

Sisestatud: 22.05.2013

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki