Artiklid ja uudised

Ehitusmess Tartu messikeskuses on uuenenud


Sel nädalal Tartus toimuv ehitusmess kannab uut nime mess Ehitus ja Sisustus. Korraldaja sõnul on nimemuutus tingitud külastajate ootusest näha messil ehitusteemade kõrval ka sisustusvaldkonna väljapanekuid.

Messi Ehitus ja Sisustus projektijuht Anders Urbel rääkis, et mõlemad valdkonnad on tihedalt seotud ning nende ühendamine messil annab külastajatele parema ülevaate. „Sisustamise peale peaks tegelikult mõtlema juba ehitamise ajal. See, et mõlemad teemad messil esindatud on, aitab inimestel kergemini otsuseid teha,“ ütles ta.

Uudsed köögilahendused, käsitööna valmistatud mööbel, nutikad kodulahendused ning disainielemendid ja viimistlusvahendid on messi sisustuse poole märksõnadeks. „Ühed põnevamad väljapanekud on Made in Hyperborea disainiala ning Tartu Loomemajanduskeskuse ala, kuhu on koondunud kohalikud disainiettevõtted,“ tutvustas projektijuht messi sisu. „Värskeid ideid kodu sisustamiseks saab siit kahtlemata.“

Ehitusvaldkonnast on uudistoodetena tänavu messil näiteks klaasplastarmatuur, mis on tugevam ja kergem kui metallist analoog, Metabo tööriistades kasutusele võetud maailma võimsaim aku ning kaubamärgi Icynene vahtisolatsioon, mille Eesti esmaesitlus toimub just Tartus.

„Eriliselt hea meel on selle üle, et eelmisel aastal populaarseks osutunud seminarid on tänavu saavutamas konverentsi mõõtmeid. Kel vähegi tahtmist, siis kõik kolm messipäeva on võimalik hommikust õhtuni seminaridega sisustada,“ rääkis Urbel. „Spetsialistid räägivad põnevatel teemadel. Soovitan enne üritust messi kodulehelt kava uurida ning end varakult kuulajaks registreerida.“

Mess Ehitus ja Sisustus toimub AS Tartu Näitused messikeskuses 17.-19. oktoobrini.

Messi info ja programm >>>

Sisestatud: 10.10.2013

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid