Artiklid ja uudised

Algas Axor-Wermstock vannitoa disainikonkurss

Eesti Sisearhitektide Liit, Hansgrohe ja Wermstock kutsuvad Eesti sisearhitekte ja disainereid osalema teisel Axor-Wermstock vannitoa disainikonkursil.

Konkurss kestab 5. märtsini 2014. Konkursi peaauhind on reis tunnustatud disaineri Antonio Citterio presentatsioonile, lisaks 1000 euro eest AXORi tooteid Wermstockist.


„Konkursi eesmärk on näidata valikuvõimalsui vannitoa projekteerimisel kasutades AXOR-i kollektsioone ja Wermstockis pakutavaid keraamilisi plaate,“ rääkis Hansgrohe Eesti ärijuht Andrus Asavi. „Samuti soovime tutvustada osalejatele läbi toodete uusimaid võimalusi vannitoa kujundamisel,“ lisas ta.


Auhinnad:
Peaauhind:kuni kahele võidutöö autorile reis Antonio Citterio uue AXOR-kollektsiooni presentatsioonile ja 1000 euro eest AXORi tooteid Wermstock-ist
Teine koht:750 euro eest AXOR tooteid Wermstock-ist
Kolmas koht:500 euro eest AXOR tooteid Wermstock-ist

Wermstock ja AXOR tagavad kõigile konkursil osalenud projektidele erihinna projekti realiseerimisel -30%.
Allahindlus kehtib kuni 31.12.2014. Võitjate autasustamine toimub märtsis 2014.


Osalemise tingimused:
- Konkursi periood 21.10.2013 – 05.03.2014
- Kasutada võib kõiki AXOR-i kollektsioone
- Üks autor võib esitada mitu tööd ja ühel tööl võib olla mitu autorit
- Vannitoa suurus pole piiratud
- Vannituba peab sisaldama vähemalt: ühte valamusegistit, ühte vanni- või dušisegistit, ühte dušilahendust ja kolme aksessuaari- Juhul, kui vannitoas kasutatakse keraamilisi plaate, peavad need olema Wermstocki valikust
- Registreerimine ja info Teet Teeääre e-mailile teet.teeaare@wermstock.ee
- Korraldajal on õigus kasutada esitatud töid avalikult illustreeriva materjalina

Esitatavad materjalid:
- Kinnine ümbrik, mille sees on registreerimise vorm, joonised, toodete spetsifikatsioon ja ümbriku peal on kirjas ainult projekti märgusõna
- Joonised:vannitoa põhiplaan, 1-2 seinavaadet ja ruumiline pilt 3D koos projekti märgusõnaga (ilma autori nimeta). Põhiplaan ja vaated esitada prindituna A3 paberil mõõtkavas ja elektrooniliselt pdf fomaadis.
- Toodete spetsifikatsioon:AXORi toodete ja keraamiliste plaatide spetsifikatsioon tuleb esitada prindituna ümbrikus koos projekti märgusõnaga.

- Konkursitööd tuleb saata AS Wermstock, Pärnu mnt 160, Tallinn, Teet Teeääre.

AXOR 3D failid saadaval kodulehel

Keraamiliste plaatide info Wermstockist või kodulehel

Žüriisse kuulub kaks Eesti Sisearhitektide Liidu esindajat, Wermstocki ja Hansgrohe Eesti esindaja, samuti AXORi brändi esindaja Saksamaalt.


Parimad tööd saavad esitletud meedias, Eesti Ehitab 2014 messil ja Hansgrohe, Wermstock kodulehel.

Eelmisel suvel Eestis esmakordselt aset leidnud Axor-Wermstocki vannitoa disainikonkursi võitis töö nimega „Eramu ülakorruse avatud vannituba“, autoriks noor sisearhiteit Jelizaveta Sedler.

Sisestatud: 22.10.2013

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Me kõik tahame, et suvi ei lõpeks kunagi ja me kõik saaksime aastaringselt päikest nautida. Lõppude lõpuks, mis võiks olla parem kui nautida värskendavat suvist kokteili, istudes väljas sooja ja mahedat päikest nautides kerge tuule all? Õnneks on tänapäeval palju võimalusi suvehooaega ka külmemateks kuudeks pikendada tänu erinevatele leidlikele kodukujunduslahendustele – ja aiamaja on neist vaieldamatult parim.

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Disaini perspektiividest ja hetkeseisust BNDNWK’l. Alhambra Berlin pakkus suurepärase võimaluse koondades disainereid, kultuuri institutsioone, ettevõtteid ja uurimisinstitutsioone ühise katuse alla sooviga rakendada ja esitleda kõrgemaid eesmärke disainis. Radis Furniture’ väljapanek keskendus praegustele ökoloogilise ja sotsiaalse jätkusuutlikkusega seotud küsimustele. Berlinis nähtav zeitgeist peegeldab Radis Furniture'i uusimaid suundi kummutiga ROMB ja uue NOBLE TV-aluse ning materialivalikuga. Otse Berliini südames, Kurfürstendamm 68, Radis Furniture'i kureeritud ruumi eest täname veelkord kuraatorit Alexandra Klatti ja BNDNWK disainimeeskonda.

vaata kõiki