Artiklid ja uudised

Klaas pakub fantaasiaküllaseid ja modernseid lahendusi

Klaas on ääretult võimalsuste rohke materjal - salapärane ning fantaasiale palju võimalusi pakkuv materjal nii interjööris kui eksterjööris.

Materjalina tundub klaas habras, kuid oma omadustelt on see tegelikult uskumatult tugev, raskesti kuluv ja läbipaistev materjal, millest saab valmistada väga vastupidavaid ja praktilisi ning omapäraseid eksklusiivseid lahendusi.

Ei ole olemas asju, mida klaasist valmistada ei saa. Eelkõige klaasiga seostuvate joogiklaaside, aknaklaaside, peeglite ja vaaside kõrval on olulisele kohale tõusnud liuguksed, garderoobid, vaheseinad, riiulid ja võibolla mitte nii levinud klaasist valamud, trepid, trepipiirded, terrassid, põrandad ja köögitaustad. Klaas annab fantaasiale palju võimalusi ning lisab omapära nii hubasele maakodule kui ka modernsele katusekorterile.



Stiilseid lahendusi oma kodu jaoks saab luua igaüks just oma maitse järgi. Klaasi töötlemisel, ka Eestis, on palju võimalusi ning see annab vabaduse luua täpselt endale sobiv, meelepärane ja omanäoline lahendus peaaegu kõige jaoks. Lisaks klaasi kaunile välimusele, võtavad klaasuksed või vaheseinad kümme korda vähem ruumi, kui tavapäraselt kasutatavad materjalid. See on väiksema kontori või kodu puhul väga suur ruumi võit. Samuti muudab klaas Teie kodu või büroo eksklusiivsemaks ning praktilisemaks ja valguskõllasemaks.


Interjööris pakub klaasikasutus põnevaid optilisi lahendusi, dekoratiivseid võimalusi ning on samal ajal kasutatav ehitusmaterjalina. See annab ruumile juurde valgust ja muudab ülejäänud ruumis paiknevad elemendid värviküllasemaks ning oma disaini poolest silmapaistvamaks.

Välitingimustes saab klaasi kasutada valgust armastava katusealuse loomisel, fassaadides, terrassi ilmestamisel või pilkupüüdva talveaia ehitusel. Kaunis klaasehitis tagaaias paitab silma eelkõige oma lihtsuse ja stiilsusega.


Klaas on kergesti hooldatav materjal, mis teeb tema kasutuse eriti meeldivaks ja lihtsaks. Silmapaistva ja kauni välimusega aine on samaaegselt nii salapärane kui ka silmapaistvalt ilus.

Tekst: Juhan Remmet
KlaasDisain OÜ

Sisestatud: 08.11.2013