Artiklid ja uudised

Aia-, kodu- ja sisekujundaja ABC kursustele registreerumine on alanud!

Tallinna Õpetajate Maja pakub uuel, 2014 aastal taas võimalust osaleda aiakujunduse, sisekujunduse ja kodukujunduse kursustel. Kolm väga praktilist, põnevat ja kasulikku koolitust algavad juba veebruaris ning registreerumine on alanud.
Kohtade arv piiratud!

03.veebruaril algab Aiakujundaja ABC kursus



Kursus on mõeldud nii algajatele kui juba mõningat kogemust omavatele aiakujunduse huvilistele, kes soovivad õppida ise oma aeda kujundama ja seda korras hoidma.
Kursust juhendab maastikuarhitekt Ülle Grishakov. Kursuse maht on 16 tundi.

Teemad:
● Aiakunsti ajalugu
● Aed läbi aastaaegade, aia erinevad ülesanded, stiili valik
● Krundi analüüs ja aiakavandamise põhimõtted. Vertikaalplaneerimine: sise- ja välisruumide seosed
● Sillutised, müürid, terrassid ja piirded
● Aed tööks ja puhkuseks
● Dekoratiivne tarbeaed
● Taimede valik aeda
● Istutusplaanide kavandamine ja vajalikud eeltööd enne istutamist

Lisainfot kursuse kohta vaata SIIT.

03.veebruaril algab Sisekujundaja ABC kursus

Esmakordselt hästi kujundatud ruumi sisenedes peaks sind tabama äratundmisrõõm: just niisugune see peabki olema. Pelgalt vau-efektist ei piisa kui ruumi kasutamine on raskendatud ja väsitav. Veedame ju suurema osa oma elust siseruumides, mille mahu ja piirid määravad ehitise struktuur ja konstruktsioon. Siseruumid loovad tausta meie tegemistele nendes ja mõtestavad hoonete arhitektuurse tähenduse.

Kui sul on huvi millised on need põhimõtted, mille abil ka sina saaksid ümbritsevat keskkonda kaunimaks muuta, siis Sisekujundaja ABC võimaldab sul omandada algteadmisi ümbritseva keskkonna väärtustamiseks. Kursus püüab terviklikult haarata teemaderingi, millega tuleb sisekujundajal kokku puutuda. Et saada kogemust sisekujundaja tööst ja mõtteviisist, loome kursuse lõpuks sarnaselt proffidele tööraamatu, mida saate tulevikus kasutada eeskujuna oma loovuse väljendamiseks. Külastame sisustussalonge, et ammutada lisaks juhendaja teadmistele otseseid nõuandeid neilt, kes pakuvad sisustamiseks ja kujundamiseks vajalikke vahendeid. Isetegemise rõõmu aitavad üleval hoida ehitus- ja sisustusfirmade pakutavad nutikad neti-rakendused, mis on abimeheks nii professionaalsele sisekujundajale kui ka kõigile neile, kes soovivad ise interjööri kujundamisele käed külge panna. Kursuse lõpetanu on omandanud algteadmised siseruumide kujundamiseks ning oskab orienteeruda sellel maastikul.

Lisainfot kursuse kohta vaata SIIT

04.veebruaril algab Kodukujundaja ABC kursus

Kodukujunduse ABC võimaldab meil omandada algteadmisi oma elukeskkonna väärtustamiseks. Kursus püüab terviklikult haarata teemaderingi, millega tuleb tänapäevase kodu kujundamisel kokku puutuda. Et saada kogemus sisekujundaja tööst ja mõtteviisist, katsume pugeda tema nahka ja luua kursuse lõpuks uue visiooni ruumile või ruumigrupile oma majapidamises. Külastame erinevaid sisustussalonge, et ammutada lisaks juhendaja teadmistele otseseid nõuandeid neilt, kes pakuvad meie kodude sisustamiseks ja kujundamiseks vajalikke elemente.

Foto: Kalle Pabut

Foto: Kalle Pabut

Isetegemise rõõmu aitavad üleval hoida ehitus- ja sisustusfirmade pakutavad nutikad neti-rakendused, mis on abimeheks nii professionaalsele sisekujundajale kui ka kõigile neile, kes soovivad ise oma elamist kujundada. Kursuse lõpetanu on omandanud algteadmised oma elukeskkonna kujundamiseks ning oskab orienteeruda sisekujundusmaastikul.

Lisainfot kursuse kohta vaata SIIT

Sisestatud: 26.12.2013

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki