Artiklid ja uudised

Õpi ise looma kunsti

Tallinna Õpetajate Maja pakub alanud hooajal taas suurepärast võimalust olla
loominguline ja õppida ise looma midagi kaunist.


Tutvustame siinkohal nelja huvikursust.
Kohtade arv piiratud- veel võimalust registreeruda!

Keraamika töötuba - algus 5. veebruar

Keraamika töötuba pakub võimalust valmistada erinevate tehnikatega keraamikateoseid – kas taldriku, tassi, ehtekarbi või mõne muu abstraktse keraamilise vormi Teie enda valikul. Loodud savist vorm glasuuritakse kohapeal või kasutate mõnda muud juhendaja poolt ettenäidatud dekoreerivat katmistehnikat. Keraamika töötoas saate seega katsetada professionaalsete keraamikute juhendamisel erinevaid keraamika tehnikaid ja heita pilk looja igapäevasesse tööprotsessi.


Kõik kursuste käigus valminud esemed põletatakse kõrgkuumuses, mis tagab nende kvaliteedi ja vastupidavuse ning kuuluvad valmistajale.

Lisainfo kursuse kohta...

Kristallimaagia õpituba - algus 20. märts

Kristallid on meie planeedi Maa kõige vanemad informatsiooni salvestajad. Iga kristall on unikaalne teraapiline talent, nende korrapärane struktuur ja eripärane vibratsioon teevad neist oivalised energiajuhid tasakaalustamaks meie energiavälja. Nii saab kristallide abiga vabastada blokeeringuid nii füüsilisel, emotsionaalsel kui ka vaimsel tasandil ning asendada ebakõlad harmooniliste ja arengut toetavate energiatega.

Pildil: Tselestiit kristall - jumaliku energia kivi, pildi autor: Hanna Odras

Pildil: Tselestiit kristall - jumaliku energia kivi, pildi autor: Hanna Odras

Kristallimaagia õpituba on avatud kõigile kristallihuvilistele, kes soovivad praktiseerida kristallide kasutamist oma igapäeva maagilises elus, leida endale sobivad kristallid hetke eluperioodi toetuseks, anda neile lisaväge ja suurendada oma kehatundlikkust selleks, et nendega otse ja omadega suhelda.

Lisainfo kursuse kohta...

Akrüül-kollaaźmaali kursus - 26. ja 27. märts

Nii kollaazh kui ka akrüülmaal on "noored" 20. sajandi kunstitehnikad, mis on hoogsalt arenenud ja järjest populaarsemat kasutust leidnud nii professionaalsete kui ka harrastuskunstnike seas. Maalime kahel õhtul kunstnik Mall Nukke poolt loodud kompositsiooni - igal kursusel valib juhendaja uue motiivi, mida maalida.
Õpime tundma akrüülmaali võtteid-vahendeid, samuti ka kollaazh-tehnika "nippe". Lisaks maalitehnikale kasutame erinevaid vahendeid - struktuurpastat ja meediume, et tuua pildis esile eritasapinnaline struktuur. Kasutame kollaažile omast tehnikat - erinevaid pabermaterjale faktuuride ja pindade loomiseks.

Staari portree nr. 6, kollaazh, akrüül 2009, 170 x 170 cm

Staari portree nr. 6, kollaazh, akrüül 2009, 170 x 170 cm

Kes soovib, võib kaasa võtta ka isikliku sõnumiga pildi või foto, samuti näiteks käsitsi tehtud paberit või muud põnevat paber - ja trükimaterjali, mida tahaks oma tööle lisada.

Lisainfo kursuse kohta...

Lillemaal õlivärvidega - 6. ja 7. mai

Maalikursusel omandatakse esmased teadmised ja oskused klassikalise õlimaali tehnikatest.
Motiivi võib iga osaleja valida vastavalt oma soovile või maalida juhendaja valitud lillekompositsiooni. Osalejad saavad kursuse ajaks oma kasutusse kõik maalimiseks vajaliku – molbert, krunditud aluspapp, pintslid, värvid, jne. Eelteadmised ei ole olulised, on vaid vaja tahta – igas osavõtjas peitub maalija! Maalimine pakub positiivset laengut ja rõõmu eneseteostusest ning muidugi ka puhkust argipäeva saginast.

Oivi Tulve lillemaalid

Oivi Tulve lillemaalid

Maalitud pildi saab kursuse lõpus iga osaleja loomulikult endale - kaunistuseks koduseinale või kinkimiseks sõbrale!

Lisainfo kursuse kohta...

Sisestatud: 03.01.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki