Artiklid ja uudised

Sisustusmess stardib taas!

25.- 27. aprillil toimub Eesti Näituste messikeskuses juba 17-es kevadine kodu- ja sisustusteemaline suursündmus "Interjöör 2014". Samal ajal peetakse ka aiandusmessi "Aiandus 2014" ja messi "Kinnisvara 2014.


Mida uut lubab meile saabuv mess? Kust leida eristuvaid lahendusi ja töötavaid ideid? Mess koondab kõige läbimõeldumad ja nutikamad lahendused ühe katuse alla. Messihall saab olema kohaks, kus kohtuvad stiil ja omanäolisus, kodu ja aed, kangas ja valgus, värvid ja puit, lihtsus ja terviklikkus, jne. Esitlusele tulevad erinevad mööbliesemed, sisekujundusobjektid ja interjöörilahendused. Osalevad firmad pakuvad külastajatele paremaid ja uudsemaid tooteid nii koju kui ka aeda.

Ideid, nõu ja praktilisi kogemusi saab koduportaal INkodu.ee ja Eesti Näituste AS-i korraldatud
Disaini-inspiratsiooni ülikoolist.
Loengupidajatena on esindatud värvikas seltskond oma ala professionaale, Eesti Kunstiakadeemia tootedisaini, sisearhitektuuri ja mööblidisaini osakonna tudengid esitlevad disainilavastusi ning saab ka sisekujundajatelt tasuta nõu küsida.

Mess pakub imetlemiseks ka uusi reaalseid kodusid Eesti Näituste AS-i, koduportaal INkodu.ee ja sisearhitektide Anne Saarniit ning Ülle Maiste eestvedamisel. Messihallis valmivad LVM Kinnisvara ja Näituste Kinnisvara korterid.

LVM kinnisvarale ja GMP Grupile kuuluv korter (57,8 m2) asub Sakala tänaval linnasüdames. Asukoht ja ajalooline hoone seavad kõrgendatud nõudmised disainile ja välistavad tüüplahendused. 30-ndate funktsionalism oma laiade liistude ja kalasaba parketiga seguneb minimalistliku eesti disainiga luues luksusliku kuid samas tõeliselt mugava kodu. Väljapeetud õhustikku elustavad leidlikud sisekujunduslahendused ja aksendijoonena aksessuaare läbiv värvilahendus.

Korteriomanik on linnast väljas elav ärimees, kes reisib töö tõttu palju. Sakalas elav korter on linnakoduks, kus ta alaiselt ei ela, pigem mõned päevad nädalas. Samuti saab korterit kasutada mõni hea tuttav või äripartner.

Korter sobib liikuva eluviisiga töisele inimesele, kelle põhikodu asub linnast väljas. Funktsionaalsuselt vastab korter linnakodu või külaliskorteri nõudmistele, kus alaliselt ei elata, kuid mõned päevad nädalas saab veeta hubases koduses miljöös. Ideaalne firmakorter, kus võõrustada kaugemal elavaid töötajaid või välispartnereid.

Sisustamisel on lähtutud hoone ajaloost – 30ndate funktsionalismist. Interjöör on napp ja väljapeetud, materjalid looduslikud ja väärikad. Üldmulje on hele – loodusvalged seinad ja naturaalne põrand, särtsu annavad detailid (nt kalasaba-parkettvaip elutoa põrandal) ja suitsusinise kasutamine mööblis ja aksessuaarides.

Korteri värvigammas mängivad valge ja naturaalne puidutoon maitsekalt valitud värviliste detailidega luues oma ajatus elegantsis ideaalse kodu rahulikku ja luksusliku stiili armastavale omanikule.
Korteri sisekujunduse teostavad sisearhitektid Anne Saarniit ja Ülle Maiste.

LVM kinnisvarale ja GMP Grupile kuuluva korteri lavastuses osalevad:
NORR11 (laud, pildid); Gaggenau köögitehnika; Vepsäläine/BoConcept (nagid, aksessuaarid); Häcker (Häcker köögimööbel) Silver Grey Sunorek (kardinad); Interno Plaadimaja (keraamilised plaadid); Rekman (aken, rõduuks, aknalaud); L-Uks (garderoobid, liuguksed); Hektor Light (valgustid); Softrend (diivan, voodi, madrats, voodipesu, padjad, tekid; Shishi (lillevaasid, lilled); Morreks Ärigrupp/Sandberg (tapeedid); Gerhard/Vannitoapood (WC-pott, renntrapp, rätikukuivatustoru, tumba); FineFloors (puitpõrand); Fiskars Estonia (lauanõud, potid, pannid: iittala, Fiskars, Hackman); Kujukoda/Kaitsekate (lükanduksed); Borg (tugitool); Tarmeko LPD (nagi “Juss” ja “Kuusk”); Intratrans/Tehnikarent (Samsung TV); Schneider Electric (lülitid, pistikud); Grohe (F-Digital Deluxe duss); Duuri (metall-liistud); Summering/E-sisustus (terrass, liistud); Lacore (seinte värvid); LA Baltic OÜ/LAURA ASHLEY (peegel raamis, voodikate, nõud, valgustid, aksessuaarid; Klaasissepa (kirgas peegel); AluMaster (kirgas klaas, klaaslahendus); Arhdisain (liistud); Homedream (taldrikud, kausid, purgid; Mänfred (riidepuud); SHU kingapood (kingad)

Näituste Kinnisvarale kuuluv korter asub Kadrioru nõlval Uuslinna arenduses tänapäevastest kvaliteetsetest ehitusmaterjalidest ehitatud eksklusiivsete fuajeelahendustega viiekordses majas. 60,5 ruutmeetrise korteri sisekujunduses kasutatud materjalivalikust peegeldub arendaja eesmärk pakkuda ehituskvaliteeti, mis on iseloomulik kesklinna eluasemetele, kuid jääb hinnalt ostjaile taskukohaseks. Uuslinna arenduse asukoha valimisel on mõeldud inimestele, kes hoolivad sportlikust ja tervislikust eluviisist ning eelistavad kultuurselt aega viita. Läheduses asuvad KUMU, Lauluväljak ja Kadrioru park. Väga hea asukoht moodsa elustiili hindajale.

Tule ja vali endale kodu koos sisustusega otse messilt.

Foto Interjöör 2013 messil esitletud näidiskorteri avatud köögist

Foto Interjöör 2013 messil esitletud näidiskorteri avatud köögist

Foto Interjöör 2013 messil esitletud näidiskorteri elutoast

Foto Interjöör 2013 messil esitletud näidiskorteri elutoast

Foto Interjöör 2013 messil esitletud näidiskorteri noortetoast

Foto Interjöör 2013 messil esitletud näidiskorteri noortetoast

Foto Interjöör 2012 messil esitletud näidiskorteri köögist

Foto Interjöör 2012 messil esitletud näidiskorteri köögist

Foto Interjöör 2011 messil esitletud näidiskorteri väikelapse toast

Foto Interjöör 2011 messil esitletud näidiskorteri väikelapse toast

Traditsiooniliselt korraldab Sisustusweb messil PARIMA MESSISTENDI valimise, et tunnustada tublisid firmasid.

Nii on kõigil messikülastajatel võimalust anda hääl oma lemmik esitlusele, tootele või väljapanekule.
Hääletada saab kogu messi vältel Sisustuswebi messiboksis (peahallis C104) ning SIIN >>>

Lemmik messistend saab messi lõppedes pärjatud tunnustuse ja tiitliga ning auhinnaks reklaamiteenuste kinkekaardi väärtuses 1000 € portaalilt Sisustusweb.ee.

Ka kõigi hääletajate vahel loositakse sisustusteemalisi ja praktilisi auhindu.

Oma silm on kuningas ning iga hääl loeb!

Külastajaid ootavad üllatused, loosimised ja messipakkumised.
Toimuvad meeleolukad tootetutvustused, lilleshowd. Häckeri lava üllatab oma uue tehnikaga ning demonstreerib, mida kõike maitsvat saab selle tehnikaga valmistada!

Samaaegselt toimuv Aiandusmess annab ülevaate aiandusnippidest, toimuvad toredad lilleseade esitlused.

Lastele pakub tegevust ja rõõmu Jänku-Jussi nurk.

Sisustus-ja koduteemaline õhkond on garanteeritud!

MESS ON AVATUD:
Reedel, 25.04 kell 11.00 – 18.00
Laupäeval, 26.04 kell 10.00 – 18.00
Pühapäeval, 27.04 kell 10.00 – 16.00

MESSIPILET:
Üksikpilet 4,50 € (Soodusflaieriga 2,50 €)
Sooduspilet 2,50 € (õpilased, üliõpilased, pensionärid, soodusflaier)
Alla 7 aastased tasuta!

Tule ja veeda kevadine sisustushõnguline nädalalõpp Eesti Näituste messikeskuses!

PRINDI SOODUSFLAIER messile sissepääsuks SIIT!

Ühekordne parklapilet maksab 3 €

Lisainfo:
www.sisustusmess.ee >>>
www.aiandusmess.ee >>>

Sisestatud: 18.04.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki