Artiklid ja uudised

Sisustus- ja disainiajakirja Diivan 100. number

Ajakiri "Diivan" ilmus esmakordselt 1996.a., ning on oma värvika eluea jooksul olnud ka meestele suunatud elustiiliajakiri DI. Disainiajakirjana on Diivan ilmunud 10 aastat, olles selle aja jooksul kasvanud hinnatud väljaandeks nii professionaalsete sisekujundajate kui ka disainihuvilistele lugejate seas ning omab seda positsiooni kindlalt ka praegu.

Tänaseks ilmub Diivan 10 korda aastas ning toob lugejani nii Eesti kui ka maailma tippdisaini ning kodude ja avalike ruumide sisustamise paremiku.


Diivani sajanda numbri ilmumise puhul külastab ajakirja kutsel Eestit maailmakuulsa Taani disaineri ja arhitekti Arne Jacobseni lapselaps, disainer Tobias Jacobsen, kes on oma vanaisa jälgedes astunud ja tema pärandi esindaja.
Tobias Jacobsen esineb 100. numbri ilmumise puhul ajakirja koostööpartneritele BoConcepti sisustussalongis loenguga mõlema Jacobseni loomingust.
BoConcept'is on müügil Arne Jacobseni kuulsad toolid, diivan jm esemed.

Ajakirja annab välja kodu- ja sisustusajakirju kirjastav A-meediagrupp OÜ, kes kirjastab veel ajakirju Kodu & Aed, Meie Kodu, 101 Ideed, Muumi, Minu Aed.

Sisestatud: 26.03.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Intervjuu Michael Hilgersiga: “Loogiline on töötada vineeriajaloo epitsentris”

Intervjuu Michael Hilgersiga: “Loogiline on töötada vineeriajaloo epitsentris”

Maris Vahter Radis Furniture’ist (MV): Peale Lutheri perekonna poolt veekindla vineeriliimi leiutamist Tallinnas asutati 1897. aastal Londonis tütarettevõtte Venesta. 1931.aastal koostöös Venestaga asutatud Isokon seevastu on saanud moodsa disaini ajalukku vineermööbliga. Isokon tootis vineermööblit koostöös selliste maailmakuulsate Bauhausi nimedega nagu Walter Gropius ja Marcel Breuer. 1930ndatel jõudis Isokonile disainida ka Le Corbusier’ büroo. Nüüd, rohkem kui 80 aastat hiljem, samuti saksa ,disainer Michael Hilgers teeb tooteid koos Radis Furniture’ga, valmistades neid Tallinnas. Michael, näed sa siin positiivset ja viljakat pinnast vineeri renessansile?

vaata kõiki