Artiklid ja uudised

Maailma disainiklassikute looming nüüd NORR11-s

Skandinaavia disainmööbli ja sisustusaksessuaaride esitlemise ja müügiga tegelev NORR11 asub nüüdsest müüma ka maailma disainiklasssikute loomingut.
Tallinnas Rotermanni kvartalis asuva NORR11 showroomipartner ja brändi esindaja Baltikumis, Edvard Mihkelsaar'e, sõnul lisab see samm noorele ja uudsele Skandinaavia disainile juurde rahu, tugevust ning mitmekülgsust ning annab võimaluse ühendada varasema ja tänase disiaini põlvkondi.

Esimene nn. "pääsuke" Classics by NORR11 kollektsioonist on Verner Panton Relaxer One tool


Fotol: Verner Panton

Fotol: Verner Panton
See, 1974 aastal Verner Panton’i poolt disainitud tool, on kui ergonoomiline kunstiteos, mis sobitub iga istuja keha ja asendiga. Panton’i Relaxer One toolist sai kiirelt paljude Vintage austajate suur lemmik. Tegemist on väga funktsionaalse, taskukohase ja mugava disaintooliga, mida on lihtne liigutada, hooldada. Iga tool omab unikaalset nö. litsentsikoodi, mis muudab antud tooli ainulaadseks.

Verner Panton Relaxer One tooli esitletakse ka 8.-13.aprillil aset leidval rahvusvahelisel “Salone del Mobile Milano” mööbimessil, NORR11 väljapanekus (Hall 10 / Stend B03).


Eestis on aga kõigil huvilistel võimalik tutvuda Relaxer One tooliga Rotermanni kvartalis asuvas NORR11 showroomis ning
NORR11 online keskkonnas >>>

Verner Panton poolt disainitud Relaxer One tool on väärikas disainielement ja suurepärane puhkepaik kaasaegses interjööris. 

Verner Panton poolt disainitud Relaxer One tool on väärikas disainielement ja suurepärane puhkepaik kaasaegses interjööris

Sisestatud: 08.04.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki