Artiklid ja uudised

ABLOY ACTIVE – stiilselt puhtam!

Kõikidel Abloy pulbervärvitud toodetel on antimikroobne, baktereid hävitav ABLOY ACTIVE omadus.
Uus värvivalik hõlmab kogu RAL-värvikaardi skaalat ja need värvitud tooted sisaldavad alati antimikroobset ACTIVE-omadust. Uued standardvalikus saadaolevad värvid on: valge (RAL9010), alumiiniumhall (RAL9006), must (RAL9005) ja grafiit (RAL790M).

Milline on baktereid hävitav ACTIVE omadus?
omadus hävitab 99 % ohtlikest bakteritest, sealhulgas ka ohtliku MRSA-haiglabakteri.

Nõnda takistab ACTIVE-toode bakterite levikut inimeste käte abil, olles ise inimesele 100 % ohutu. tooted sobivad sellistesse kasutuskohtadesse, kus bakterite ja mikroobide levikut on vaja peatada. Näiteks haiglad, polikliinikud, koolid, lasteaiad, toitlustusettevõtted, tervisekeskused jne. Antimikroobse pinnatöötlusega kaetud tooted püsivad puhtamatena ja nende kasutajad tervematena.
Mikroobide levikut tõkestava pinnaviimistluse vajadus oli olemas meditsiiniasutustes ja Abloy alustas koostöös värvifirmaga Teknos uue ning innovaatilise antimikroobse pinnakatte väljatöötamist. Pikaajalise koostöö ja testimisperioodi tulemusena sündiski ABLOY ACTIVE pinnaviimistlus. Lisaks mikroobide ja bakterite tõrjumisele ning nende leviku piiramisele on ABLOY ACTIVE tooted väga vastupidavad ka kulumisele ning roostetamisele. Tooted sobivad ideaalselt veekeskustesse, ujulatesse ja merendusega seotud lukustuskohtadesse.

Vaata videoesitlust:



ABLOY ACTIVE antimikroobse pinnakattega tooted sobivad hästi ka kodudesse – nii ei levi töölt või koolist koju toodud pisikud teistele pereliikmetele edasi. Ukselinke on kerge puhastada – toote pind on sile ja ei kogu endasse mustust.

Värvitud ABLOY ACTIVE toodetele annab Abloy Oy tehas 10 aastase garantii.

Vaata linsainfot SIIT >>>


Sisestatud: 26.04.2014

Sildid:

Abloy lukud ukselukk

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki