Artiklid ja uudised

HUUM DROP elektrikeris - Eesti disani auhind Bruno 2014 nominent

HUUM DROP elektrikeris ühendab endas aastasadadepikkuse saunatraditsiooni tänapäevaste tehnoloogiate ning põhjamaise disainiga.

 Allikas: www.facebook.com

Allikas: www.facebook.com

Toote innovaatilisus seisneb elektrikerise kontseptsiooni muutmises, läbi mille suudab elektrikeris anda seni puukerisele omast pehmet ja kauakestvat leili. Kerise metallosasid on minimaliseeritud ning kivide hulka suurendatud - keris mahutab 55kg kive. Nii on saavutatud tulemus, mis mõõtmetelt sobib hästi väiksesse sauna, tagades samaaegselt seni turulolevate toodetega võrreldes parema saunaelamuse.

Esteetilise lahenduse loomisel on lähtutud saunas saadavast pehmest leilikogemusest - ovaalne vorm räägib enda eest, olles ka optimaalseim konstruktiivne lahendus - kerisekive hoidev raam meenutab kas inimese rinnakorvi või kive kandva inimese käteasetust - siit ka kerise esimene nimi "Linda". Nii on saavutatud võrreldes teiste sarnaste toodetega ka kergem kaal ja optimaalsemad mõõdud, keris kaalub vaid 11kg.

Kerise kasutajasõbralikkus seisneb esmalt esteetilises lahenduses, sobivuses kasutada toodet ka väiksemates (korteri) saunades, olles ka siis efektiivne ja pakkudes pehmet saunakogemust, aga ennekõike uudses juhtimissüsteemis - kerist saab juhtida läbi nutiseadmerakenduse, nii saab kerise töösse lülitada nt. naastes töölt või sportimast.

Täna on Huum Drop edukalt sisenenud Eesti, Soome, Rootsi, Saksamaa ja Venemaa turgudele, läbirääkimisi peetakse ka Põhja-Ameerika, Jaapani jt edasimüüjatega.

Eesti disaini auhind Bruno 2014 nominent
Autor: Mihkel Masso
Kategooria: parim tööstusdisain
Materjal: roostevaba teras / muu
Mõõdud: 590x390x350 mm
Tootja/tellija nimi: HUUM DROP/Siim Nellis / HUUM OÜ
Aasta: 2012

Tutvu täpsemalt tootega siit!
Loe toote saamisloost siit!
Osta saab Saunapood.ee -st ja üle Eesti erinevatelt müüjatelt .

Disainiöö raames selgitatakse välja BRUNO publiku lemmik aastal 2014.
BRUNO 2014 nominendid - Publiku lemmiku valimine tee siin!

Sisestatud: 10.09.2014