Artiklid ja uudised

Innovatsioon Balteco massaaživannide tootearenduses

Vihmase ilmaga on väga mõnus kodus soojas vannis veemassaaži nautida. Veres alaneb vähemalt kolme stressireaktsiooniga seostatava hormooni tase – vannis käimine ja veemassaaž on väga tõhus stressi vähendava toimega.

* Kvaliteetsed ja tunnustatud Eesti vannid on 100% tippmaterjalidest. Kõik Balteco massaaživannid on valmistatud kõrgekvaliteedilisest saniteetsest akrüülist.
* Võimsad veemassaažipumbad (900-1400 W) vaikse töörežiimiga õhumassaažipuhurid (500 W). Kõik massaaživannid on elektroonilise juhtimispuldiga, mis on töökindlaim tehnoloogia ja kõige kõrgem kasutusmugavus.
* Vanni korpused on mitmekihiliselt tugevdatud, tagamaks Balteco vannide tugevuse ja vastupidavuse aastatepikkusel kasutamisel. Vanni korpuse garantii 5 aastat, massaažiseadmetele 2 aastat.
* Kõik Balteco tooted vastavad Euroopas kehtivatele kvaliteedi ja ohutusnõuetele; CE vastavustunnistus, tootmine vastab ISO9001 nõuetele; testimispartner on Semo (Rootsi). Lekkekindel vastupidav massaažitorustik.

SlimLine™
SlimLine™ sarja veemassaaži süsteem põhineb uudsel ja täisintegreeritud elektroonilisel massaažifunktsioonide juhtimisel. Erinevaid massaažipiirkondi (külg, selg, jalad) saab juhtida lihtsa nupulevajutusega. SlimLine™ juhtimissüsteemi nupud on kasutajamugavust silmas pidades paigutatud vanni siseküljele.

 Allikas: www.balteco.ee

Allikas: www.balteco.ee

SlimeLine™ düüsid
SlimeLine™ düüsid on spetsiaalse disainiga, sulandudes vanni pinda. Samas pakuvad siiski tõhusat ja nauditavat veemassaaži. SlimeLine™ düüside katted on valmistatud täiusliku pinnaviimistlusega kroomitud messingist, mis teeb nad väga vastupidavaks.

 Allikas: www.balteco.ee

Allikas: www.balteco.ee

 Allikas: www.balteco.ee

Allikas: www.balteco.ee

AutoFill
Elektrooniline vanni veega täitmine


Uue SlimLine™ sarja elektroonika on mõeldud pakkuma igakülgset mugavust ja kasutushõlbsust. Vannisegistile on võimalik paigaldada lisafunktsioon AutoFill, mis aitab vanni automaatselt veega täita. Kui AutoFill sisse lülitada, peatub veevool vannisegistist automaatselt ning seade annab signaali, kui on veega täidetud.

 Allikas: www.balteco.ee

Allikas: www.balteco.ee

ABM™
Adjustable Back Massage


Balteco oli üks esimesi massaaživannide tootjaid Euroopas, kes hakkas oma toodetele paigaldama seljamamassaažisüsteeme. Tänapäeval on seljamassaaž kujunenud massaaživannidele varustuses standardiks, kuid siingi pakub Balteco enamat. Klientide tagasisidet ja testimisel saadud tulemusi arvestades jõudsime järeldusele, et võimalus reguleerida kohtmassaaži intensiivsust tagab kasutajale efektiivsema ja nauditavama massaaži.
Kõikidel Balteco massaaživannidel on standardvarustuses (S3-S10) reguleeritava intensiivsusega seljamassaažisüsteem ABM. Massaažitugevuse reguleerimiseks on vanni servale paigaldatud veesuunaja, mis võimaldab intensiivsuse sujuvat reguleerimist maksimaalsest minimaalseni – s.t kuni süsteemi väljalülitamiseni. Lisaks veesuunajale on vannile paigaldatud ka õhureguleerimise kruvi seljamassaaži düüsidest väljuvate vee-õhujugade reguleerimiseks.

 Allikas: www.balteco.ee

Allikas: www.balteco.ee


ETM™
Electronic Turbo Massage


Soovides veelgi suurenada vannimassaaži tõhusust, pakub Balteco oma vannisüsteemidele Exclusive ja Exclusive Plus innovaatilise lisana elektrooniliselt juhitavat turbomassaaži süsteemi Electronic Turbo Massage (ETM™). Tänu sellele piisab väga tõhusa vee-õhujugade massaaži kogemiseks kergest nupulevajutusest, mis maksimeerib surve.
ETM™ on veemassaažisüsteemi tõhustav iseseisev lisafunktsioon. Massaaži intensiivsuse tõhustamiseks lülitatakse sellesse süsteemi kuuluv spetsiaalne õhupuhur massaažipumba töötamise ajal sisse. Elektroonilise turbomassaaži süsteem suunab eelsoojendatud surveõhu läbi veemassaažidüüside ning tekkivad intensiivsed vee-õhujoad loovad maksimaalse massaažiefekti.

 Allikas: www.balteco.ee

Allikas: www.balteco.ee


ESA™
Extra Safety Assurance


Kõik Balteco massaaživannid on varustatud ekstra ohutuspaketiga. Kasutaja turvalisus on iga kvaliteetsete massaaživannide arendaja ja tootja peamisi prioriteete. Et tagada kasutaja ohutus kõrgeimal tasemel, on kõik Balteco massaaživannid varustatud ainulaadse ekstra ohutuspaketiga ESA™. Balteco massaaživannidele on paigaldatud mitu unikaalset turvalahendust. Veetaseme andur kontrollib veetaset ning välistab halogeenvalgustuse sisselülitamise ja pumpade käivitamise tühjas vannis. Pumba veevõtutorule on paigaldatud ohutusklapp ning vann on topelt maandatud.


DHP™
Dual Hydromassage Power


Uus standard suurematele massaaživannidele – võimas kahe pumbaga veemassaažisüsteem.

Mahukamate massaaživannide puhul ei piisa tõhusaks veemassaažiks ühest pumbast, seepärast töötati Balteco arenduskeskuses välja võimas kahe pumbaga veemassaažisüsteem DHP™.
DHP™ süsteem koosneb eraldi monteeritud veetorustikuga kahest massaažipumbast. Üks pump varustab vanni külgmisi veemassaaži düüse ja teine seljamassaaži düüse. Nii toimib veemassaaž tõhusalt ka suuremates vannides.



Loe ka Kvaliteetsed massaaživannid
Tutvu Balteco vannidega siit>>>
Facebook

Sisestatud: 28.09.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki