Artiklid ja uudised

Sisustuskleebised Walldecorilt

Dekoratiivne kleebis seinale, aknale, mööblile Sinu kööki, elu- või magamistuppa.
Tervisesõbralik, eemaldatav ning korduvkasutatav!


Toode koosneb 2 lehest, lehe mõõdud: 22 x 100 cm. Komplektis on 16 kleepsu erinevate suurustega: alates 7.6 x 10.2 cm kuni 48.3 x 17.8 cm. Mitu erinevat paigutusviisi. Pildi suurus seinal võib erineda sõltuvalt paigutusviisist.

Materjal: innovatiivne, eemaldatav, isekleepuv vinüül (ei ole paber) - väga õhuke, painduv, sile, pestav, tervisesõbralik, testitud. Kleebist on lihtne kleepida, eemaldada (ei jäta liimi jälgi), võib ka korduvkasutada ning ümberpaigutada (kui on õigesti ja õigele puhtale ning kuivale pinnale kleebitud).

Kleebis on originaalpakendis, karbi mõõdud: 26.5 x 12.5 x 2 cm. Toodetud USA-s.



* Kõik Walldecor'i poolt pakutavad kleebised on algselt kleebitud paberilehele eraldi detailidena ning neid saab paigutada pinnale üksteisest nii lähedale kui ka kaugele oma soovi järgi. Kleebised on välja lõigatud - see tähendab, et ei ole trükitud lihtsalt paberi või kile peale, vaid iga joon ja ornament on eraldi paberist või vinüülkilest välja lõigatud. See tõstab mustrit rohkem esile.



 Allikas: walldecor.ee

Allikas: walldecor.ee











WallDecor.ee pakub uusi ja kaasaegseid trende seinte ja muude pindade dekoreerimisel. Disain- ehk dekoratiivkleebised on unikaalne, lihtne ja soodne viis muuta oma kodu väljanägemist, lisada siseinterjööri dekoratsioone ja elavdada seda kirgaste värvide, värske disaini ja stiilsete lahendustega. Walldecor'i seinakleebiste kollektsioon koosneb nii lastetoa kleebistest kui ka moodsatest kujunduselementidest teiste tubade ja ruumide jaoks. WallDecor.ee pakub üle 200 valmiskujunduse.

Dekoratiivsed kleebised on ideaalne alternatiiv tapeedile või seinamaalingule. Tõeliselt ILUSAD VÄRVILISED KLEEBISED lisavad ruumidele värskust, soojust ja originaalsust ning sobivad ideaalselt värvitud, lakitud ja glasuuritud seinale, aknale, tapeedile, uksele, peeglile, mööblile, külmkapile, lükanduksele ja muudele siledatele pindadele. Vaata kogu kollektsiooni ja Sa leiad sobivaima lahenduse oma kodu dekoreerimiseks! Samuti pakub WallDecor.ee moodsaid, värvilisi ja kõrgkvaliteetseid tapeete ja pilttapeete.

Vaata kogu kleebiste valikut e-poest!
Facebook

Sisestatud: 01.10.2014