Artiklid ja uudised

Eesti Kaunis Kodu 2014 raamat ootab Sind

Perekond Valteri kodu Rakveres Allikas: www.iluskodu.ee

Perekond Valteri kodu Rakveres Allikas: www.iluskodu.ee
Kas Sa oled juba leidnud tänavuse Eesti Kaunis Kodu 2014 raamatu raamatukauplusest?
Peale selle, et näed ise, mis hetkel Eestimaa koduaedades toimub, on raamat ka hea kingituseks, sobib ka väliskülalistele, sest sealsed vabariigi presidendi ja EKKÜ esimehe pöördumised on eesti, inglise, saksa ja vene keeles.
Vabariikliku konkursi
"Eesti kaunis kodu 2014" nominendid selgitati välja augustis.
Kodukaunistamisliikumise patroon Eesti Vabariigi president hr Toomas Hendrik Ilves andis tunnustused üle 24. augustil Paide Kultuurikeskuses. Võitjate nimekirja vaata siit>>>.


MTÜ Eesti Kodukaunistamise Ühenduse kirjastatud albumites on aastakäigu kõikide Vabariigi Presidendi poolt autasustatud kaunite kodude pildid ja lühike iseloomustus. Igas albumis on Eesti Kodukaunistamise Ühenduse keskjuhatuse esimehe pöördumine ja kodukaunistamise liikumise patrooni, Vabariigi Presidendi, pöördumine.
Pöördumised on tõlgitud inglise ja saksa keelde, alates 2013. aastast ka vene keelde.
2014. a albumit lõpetavad 5 artiklit energiasäästlikust kodust.
Albumid on kõvakaanelised mõõdus A4 ja lehekülgi on ligikaudu 120.


Vabariigi presidendi vastuvõtud kaunite kodude omanikele on talletatud DVD-le alates 2009. aastast. Tegemist on arhiivisalvestisega. Ühe aasta DVD hind koos postikuluga Eesti piires on 6 €.
Vaata 2014. a DVD-d tutvustavat videot



Raamatud ja filmid tellimiseks siit>>>

Albumite (VP aastaraamatute) ostmiseks saab pöörduda aadressidele:
Pärnu mnt 62 Tallinn 10135
Eesti Kodukaunistamise Ühendus
Kristiina Baumeister kristiinab@gmail.com

Eesti Kaunis Kodu 2014 raamatu saad osta Apollo ja Rahva Raamat kauplustest, hind 8 eur.
www.iluskodu.ee
Facebook

.



Sisestatud: 09.10.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Intervjuu Michael Hilgersiga: “Loogiline on töötada vineeriajaloo epitsentris”

Intervjuu Michael Hilgersiga: “Loogiline on töötada vineeriajaloo epitsentris”

Maris Vahter Radis Furniture’ist (MV): Peale Lutheri perekonna poolt veekindla vineeriliimi leiutamist Tallinnas asutati 1897. aastal Londonis tütarettevõtte Venesta. 1931.aastal koostöös Venestaga asutatud Isokon seevastu on saanud moodsa disaini ajalukku vineermööbliga. Isokon tootis vineermööblit koostöös selliste maailmakuulsate Bauhausi nimedega nagu Walter Gropius ja Marcel Breuer. 1930ndatel jõudis Isokonile disainida ka Le Corbusier’ büroo. Nüüd, rohkem kui 80 aastat hiljem, samuti saksa ,disainer Michael Hilgers teeb tooteid koos Radis Furniture’ga, valmistades neid Tallinnas. Michael, näed sa siin positiivset ja viljakat pinnast vineeri renessansile?

Kvaliteetne batuut – kauakestev rõõm

Kvaliteetne batuut – kauakestev rõõm

Üks atraktsioon, mis väliüritustel igal juhul lapsi tõmbab, on kindlasti batuut. Samal põhjusel on ka batuudikeskused popiks muutunud – kellele ei meeldiks siis nii kaua hüpata, kui vähegi jaksu on? Kui aga väliüritused kodulinna kätte ei tule ning ei taha kogu aeg ka batuudikeskuse külastamise eest maksta, on võimalus osta koju üks korralik batuut. Kuidas aga valida välja kvaliteetne batuut, mis pakuks mitme aasta jooksul kõikidele rõõmu?

vaata kõiki