Artiklid ja uudised

Sügishooajakursused Tallinna Õpetajate Majas

Tallinna Õpetajate Majas sügishooaja kursuste kavas on pea 30 kursust. Kursuste hulgast leiate nii uusi kui juba tuttavaid teemasid. Mitmete juba kavas olnud kursuste sisu on ka täienenud sõltuvalt ajast ja uuest infost. Teemadeks on nii foto, photoshop, lillemaal, keraamika, kristallmaal, akrüül-kollaaźmaal, sisekujundus, sisekujundustarkvara, psühholoogia, budism, jooga, mälu tugevdamine, näitlejameisterlikkus, meikimine, ehete valmistamine, jne.....

Maalikursusel omandatakse esmased teadmised ja oskused klassikalise õlimaali tehnikatest.
Motiivi võib iga osaleja valida vastavalt oma soovile või maalida juhendaja valitud lillekompositsiooni. Osalejad saavad kursuse ajaks oma kasutusse kõik maalimiseks vajaliku – molbert, krunditud aluspapp, pintslid, värvid, jne. Eelteadmised ei ole olulised, on vaid vaja tahta – igas osavõtjas peitub maalija! Maalimine pakub positiivset laengut ja rõõmu eneseteostusest ning muidugi ka puhkust argipäeva saginast. Maalitud pildi saab kursuse lõpus iga osaleja loomulikult endale - kaunistuseks koduseinale või kinkimiseks sõbrale!

Koht: Tallinna Õpetajate Maja, Raekoja plats 14
Aeg: kursus toimub kahel päeval (T ja K) 21. ja 22. oktoober kell 18.00 - 21.00
Hind: 58.80 eur/km-ga, soodushind -15% haridustöötajatele, ISIC ja ITIC kaardi omanikule 49.98 eur/km-ga, laieneb vaid 1 soodustus vabade sooduskohtade olemasolul.

Info ja registreerimine:
Tel 615 5163, 5565 5486, Kristel Sarnet, kristel@opetajatemaja.ee
Koolituse sisulehele: www.opetajatemaja.ee

Kõikidele huvikursustele rakendub eraisiku tulumaksu soodustus 21%.
Tallinna Õpetajate Maja deklareerib Maksu- ja Tolliametile kursustel osalejate poolt õppimise eest tasutud koolituskulud, mis kajastuvad kursustel osalenute iga-aastases tuludeklaratsioonis.


11.11 Animafilmi loomise kursus
Animafilmi kursusel avaneb võimalus teha päris oma animafilm. Tunnustatud eesti animafilmireźissöör Mait Laas annab ülevaate peamistest animatsioonitehnikatest (joonisfilm, nukufilm, lamenukkfilm, piksillatsioon). Loome improviseeritud animastuudio ning viime oma mõtted ellu. Tõestame, et hea idee ja tahtmise korral on võimalik animafilmi teha ka lihtsate ja käepäraste vahenditega. Vaata siit....

 Allikas: www.opetajatemaja.ee

Allikas: www.opetajatemaja.ee

19.11 Akrüül-kollaaźmaali kursus
Maalime kahel õhtul kunstnik Mall Nukke poolt loodud kompositsiooni - igal kursusel valib juhendaja uue motiivi, mida maalida.
Õpime tundma akrüülmaali võtteid-vahendeid, samuti ka kollaaźtehnika "nippe". Lisaks maalitehnikale kasutame erinevaid vahendeid - struktuurpastat ja meediume, et tuua pildis esile eritasapinnaline struktuur. Kasutame kollaažile omast tehnikat - erinevaid pabermaterjale faktuuride ja pindade loomiseks. Kes soovib, võib kaasa võtta ka isikliku sõnumiga pildi või foto, samuti näiteks käsitsi tehtud paberit või muud põnevat paber - ja trükimaterjali, mida tahaks oma tööle lisada.
Osalejad saavad kursuse ajaks oma kasutusse kõik maalimiseks vajaliku – molbert, krunditud lõuend, pintslid, värvid, jne. Eelteadmised maalimisest ei ole olulised. Maalitud pildi saab kursuse lõpus iga osaleja loomulikult endale - kaunistuseks koduseinale või kinkimiseks sõbrale! Vaata siit ....

 Allikas: www.opetajatemaja.ee

Allikas: www.opetajatemaja.ee

03.12 Praktilise psühholoogia jätkukursus
Seminar on jätkuks „Praktilise psühholoogia ABC" kursusele, kuid osalemine EI eelda eelnevalt „Praktilise psühholoogia ABC" läbimist.
Jätkukursus võimaldab sügavamalt erinevaid teemasid käsitleda ja leida paralleele isikliku eluga. 3 tunnise mooduli jooksul vaheldub teoreetiline osa põnevate praktiliste harjutustega, mille käigus on võimalik seostada iseenda isiklikke kogemusi vastkuuldud teooriaga. Iga mooduli jooksul teeme ka lühikese rännaku alateadvusesse. Samuti saab kuulata grupikaaslasi ning kaasa mõelda palju nende kogemused sarnanevad enda omadega. Teemad, mida lahatakse sügavuti on hüpnoos ja selle võimalikud kasutusmeetodid, isiksuse struktuur ja ülesehitus, nartsissism kui egoism, Hingehaavad ja hirmud, partnerlussuhted. Vaata siit ...

Kursused sügishooajal:
20.10 Joogakursus II aste
20.10 Aiakujundaja ABC
21.10 Lillemaal õlivärvidega
22.10 Praktilise psühholoogia ABC
30.10 Kristallimaagia praktiline õpituba
05.11 Käepärane sisekujundustarkvara
11.11 Animafilmi kursus
13.11 Pingetest vabastamise kursus
19.11 Akrüül-kollaaźmaali kursus
25.11 Näitlejameisterlikkuse jätkukursus
03.12 Praktilise psühholoogia jätkukursus

Kõik kursused leiate siit ....
Kõikidele huvikursustele rakendub eraisiku tulumaksu soodustus 21%.
Tallinna Õpetajate Maja deklareerib Maksu- ja Tolliametile kursustel osalejate poolt õppimise eest tasutud koolituskulud, mis kajastuvad kursustel osalenute iga-aastases tuludeklaratsioonis.

Tallinna Õpetajate Maja ka Facebookis Vaata ja liitu ....

Tallinna Õpetajate Maja
Raekoja plats 14
tel 615 5161
www.opetajatemaja.ee

Sisestatud: 15.10.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki