Artiklid ja uudised

ZwCAD – Lihtne, kerge, vaimustav!

ZwCAD – hea hinnaga CAD­programm

ZwCAD tarkvara on loodud kõikidele erinevates tööstusharudes tegutsevatele arhitektidele, disaineritele ning inseneridele, kes tegelevad 2D ja 3D joonistega. ZwCAD on AutoCAD­i analoog, mis võimaldab luua, redigeerida, salvestada ja printida joonised laiendiga .dwg, .dxf või .dwf. Programmi ZwCAD+ kasutab rohkem kui 320 000 klienti enam kui 80 riigis, suur osa neist erinevate tööstusharude arhitektid, insenerid ja disainerid.

 Allikas: www.zwcadsoft.ee

Allikas: www.zwcadsoft.ee

ZwCAD Software Ltd teeb koostööd kõigi Balti riikidega. Esimene ZwCAD esindus avati Riias juba 2006 aastal. Meie Eesti esindus pakub CAD tarkvara juba 5 edukat aastat. Kodulehelt võib alla laadida programmi ZwCAD + uusima versiooni ja testida seda tasuta terve kuu!

ZwCAD – "Less is more"
Väljend "vähem on rohkem" on muutunud aktuaalseks kõikides disaineritele mõeldud (joonestus)programmides. Möödas on päevad, mil kasutajad tundsid huvi keerukate programmide vastu. Kuna paljud tarkvaraga töötajad kasutavad ainult 10% olemasolevaist funktsioonidest, täiustab ZWCAD arendusmeeskond pidevalt programme, et maksimeerida kasutatavust ja vähendada kulusid nii, et kliendid võiksid saavutada sama töömahuga paremaid tulemusi.

ZwCAD on lihtne CAD­lahendus
Ja lihtsaks teeb selle kasutajasõbralikkus. ZwCAD on stabiilne ja kompaktne praktiliste funktsioonidega programm, mis vajab oma tööks vaid põhilisi ja minimaalseid nõudeid arvutile. Rohkem kui 95% kogenud inseneridest võib ühe päeva jooksul üle minna tööle ZwCAD­iga ilma lisakuludeta koolitusele.

Mugava töölaua praktiline kasutamine ja funktsioonid
ZwCAD meeskond on saavutanud tasakaalu põhifunktsioonide 2D, 3D ja nende lisavõimaluste vahel, kuna ZwCAD + keskendub ainult nendele võimalustele, mida vajavad ja kasutavad disainerid oma igapäevases töös. ZwCAD + tööpind on intuitiivne ning seda on lihtne navigeerida. Kasutaja, kes on tuttav teiste CAD programmidega näit. nagu AutoCAD, saab hõlpsasti alustada tööd ka ZwCADiga.

Minimaalsed arvuti konfiguratsiooninõuded
Erinevalt teistest arvutiprogrammidest on CAD programmidel sageli kõrged nõudmised arvuti konfiguratsiooniseadmetele, mis suurendab kogukulusid projekteerimisele. ZwCAD + on optimeerinud ka arvuti konfiguratsiooninõudeid ning tulemusena vajab see programm võrreldes teiste CAD programmidega vähem RAM mälu. Sõbralikud miinimumnõuded arvutile tähendavad ka seda, et kasutajal on vähemtõenäoline vajadus uuendada konfiguratsiooni või osta uus ja võimsam arvuti.

Programmi kasutamine on lihtne, sest käsud ja vahendid on 95% juhtudest sarnased populaarse programmi AutoCAD omadele. Vajadusel saab kasutada koolitusmaterjale Youtube­s ja samuti tehnilist abi foorumites.

Et proovida tarkvara uusimat versiooni ZwCAD 2015 + lae see alla kodulehelt www.zwcadsoft.ee!
Selleks, et olla interaktiivselt kursis meie uudistega, liitu meie Facebook ́i lehega.

ZWCAD Eesti esindus:
+372 6 22 55 66
+372 53 54 0973
info@zwcadsoft.ee
www.zwcadsoft.ee
Skype: zwcad.eesti

 Allikas: www.zwcadsoft.ee

Allikas: www.zwcadsoft.ee

 Allikas: www.zwcadsoft.ee

Allikas: www.zwcadsoft.ee

Sisestatud: 24.10.2014