Artiklid ja uudised

Hortes alustab jõulumüügiga eeloleval laupäeval, 8. novembril

 Allikas: www.hortes.ee

Allikas: www.hortes.ee
Baltikumi suurim kodu- ja aianduskeskus Hortes alustab jõuluhooaja müügiga laupäeval, 8. novembril.
Sel aastal on Hortese väljapanekus viis erinevat jõulukollektsiooni, mille seast joonistuvad välja kaks suuremat teemat – traditsiooniline punane ja pidulik must.


Lisaks hooajataimedele ja potijõulupuudele leiab jõuluhooajal Hortesest üle 16 000 jõulukaunistuse, üle 800 erineva küünla, ligi 600 küünlajalga ja –laternat, Eesti parima valiku elektrilisi jõulukaunistusi ning loomulikult erinevaid hooajatooteid ja dekoratiivset sisustuskaupa, mis on koondatud erinevatesse kollektsioonidesse.

Hortese väljapanekujuhi Tiina Viik’i sõnul tulevad jõulud Horteses sel aastal taas erilised:
„Kuigi meie kollektsioone siduvaks põhivärviks on ka sel aastal ootuspärane valge, tahame taas pakkuda värskendavaid alternatiive traditsioonilisele jõulugammale ning inspireerida kodusisustajaid julgemalt katsetama.
Meie selle aasta suurimas ja erilisimas, nn art déco-kollektsioonis domineerib pidulik must, mida täiendavad säravvalge, hele kuld ja sätendav hõbe.“

Hortese jõulukollektsioonid 2014:
1. Pidude glamuur - elegantselt pidulik art déco-stiilis kollektsioon, mille inspireerijaks on Suure Gatsby glamuursed kahekümnendad ning Downton Abbey väljapeetud vastuvõtud; värvideks pärlvalge, hõbe, siidine kuld ja vask ning loomulikult pidulik must. Šikk kollektsioon täis pärleid, sulgi ja ajastule omast luksust.
2. Punase varjundid: klassikalist jõulumeeleolu kandev kollektsioon lopsakate punaste toonidega helepunasest purpurini ja sügavpunasest ploomilillani, sekka kulda ja hõbedat. See on nagu punasele sametile kaetud rikkalik pidulaud kuldsete küünlajalgade, veripunaselt küütlevate pokaalide ja mahlaste puuviljavaagnatega - külluslik, soe ja ehe.
3. Jäine aeg toas ja aias – hõbevalge talv, mille härmatanud oksad ulatuvad vastu jäälilledes aknaklaasi. Jäätunud aed sinu akna taga ning metsloomade jäljed sätendaval lumel. Värvideks siidine hõbe, savihall ja taevasinine ning talvise looduse lume- ja taevavärvid, nüansiks säravat türkiissinist.
4. Pastelsed unenäod on siidiselt puudriroosad ja stiilselt pärlikarva. Siin on hõbevalget ja pehmet halli, segatuna jaheda valge mündirohelise ja naiseliku pärlvalgega. Need on ajatud romantilised jõulud, mil sätendav tõld ja kristallkingakesed on ootamas, et viia sind esimesele muinasjutuballile.
5. Hubane luksus – loodusest inspireeritud naturaalsed puidused, mandli- ja vasekarva toonid loovad lihtsa, kuid õdusa meeleolu. Iseloomulikud on veidi industriaalsed modernsed vormid; soojust lisavad vilditud villavalge, kodune teksasinine ja retrohõnguline vaseläige.

Laupäeval, 8. novembril avaneb Eesti kõige imelisem jõulumaa
Laupäeval, 8. novembril kell 12.00-15.00 toimuv müügiüritus pakub võimalust tutvuda Hortese jõulu- ja aastalõpukollektsioonidega ning leida ideid, kuidas luua kodus ja kontoris pidulik aastalõpumeeleolu.
Pakutakse meelelahutust, erinevaid tooteesitlusi ning sooduspakkumisi.
Lisaks on laupäeval kodu- ja aianduskeskuses kogu kaup 10% soodsam.

 Allikas: www.hortes.ee

Allikas: www.hortes.ee

Hortes / AS Trigon Gardening
Seljaku 4b, Laagri, Harjumaa, 76401, Estonia
tel +372 6799333
Avatud:
E-R 10-20
L-P 10-18
Facebook

Sisestatud: 05.11.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Hortes esitleb: jõulukollektsioonid 2014

Hortes esitleb: jõulukollektsioonid 2014

Hortese jõulumaa on sel aastal taaskord üks imelisemaid Eestis nii oma suuruselt kui ka valikult: meilt leiad üle 16 000 jõulukaunistuse, üle 800 küünla, ligi 600 küünlajalga ja –laternat, Eesti parima valiku elektrilisi jõulukaunistusi ning loomulikult erinevaid hooajataimi ja potijõulupuid jt hooajatooteid ning erilist dekoratiivset sisustuskaupa, mille oleme koondanud kollektsioonidesse. Meie kollektsioonid pakuvad Sulle lisaks elamustele ka ideid ja inspiratsiooni.

vaata kõiki