Artiklid ja uudised

JÄMERÄ maja Valss

Majaprojekt Valss on hetkel ainuke "romantiline" projekt JÄMERÄ kataloogis. Valss projekteeriti spetsiaalselt 2009. aastal Tampere lähistel Valkeakoskis toimunud elamumessi jaoks. Maja tellijaks ja omanikuks on Soome kuulus motorattur Mikko Kallio. Uhke villa läks sportlasele maksma pea miljon eurot.

Maja on kolmekorruseline. Alumisel korrusel asub sumeda õhustikuga baar, kuhu mahub suurem seltskond ning spetsiaalne ruum võidukarikate ja vanade mootorrataste tarbeks. Järgmisel korrusel asuvad elutuba ja avatud planeeringuga köök-söögituba, millest viib uks avarale terrassile. Kolmandal korrusel on suur magamistuba, lastetuba, mullivann ja rõdu, millelt avaneb uhke vaade ümbruskonnale. Loomulikult kuulub motoässa villa juurde mitut masinat mahutav garaaž.

Valssi projektiga saad lähemalt tutvuda siit>>>

 Allikas: www.jamera.ee

Allikas: www.jamera.ee

 Allikas: www.jamera.ee

Allikas: www.jamera.ee


JÄMERÄ on põhjamaisesse kliimasse loodud funktsionaalne ja energiatõhus kivimaja kontseptsioon. Võimaluse on valida tüüpmajade kataloogist või lasta enda jaoks projekteerida sobiva planeeringu ja disainiga maja ning soovi korral tellida koos materjalipaketiga ka majakarbi püstitus. JÄMERÄ terviklahendus omab lisaks headele soojapidavuse näitajatele ka mitmeid teisi, kuid seejuures mitte vähemolulisi eeliseid teiste materjalidega võrreldes. Olulisemad nendest on konstruktsiooni õhutihedus, külmasildade puudumine ning stabiilne sisetemperatuur tänu massiivsele seinale.
Facebook

Sisestatud: 01.01.2015

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

JÄMERÄ maja Männikul

JÄMERÄ maja Männikul

Jätkame JÄMERÄ majade tutvustamisega. Seekord on jutuks armas majake Männikul, Tallinna külje all. Majaomaniku enda kommentaar oli: „..peamisteks argumentideks valikul oli, et tegemist on kivimajaga ning samuti see, et Jämeral on mitmeid valmisprojekte, mille vahel valida.'' Tagantjärele võib ka öelda, et hinna ja kvaliteedi suhe oli parim, oleme makstud hinna eest saanud endale väga meeldiva, sooja ja hästi ehitatud (seda ka ehitusjärelevalve hinnangul) maja."

vaata kõiki