Artiklid ja uudised

Kevadised sisekujundusalased kursused Tallinna Õpetajate Majas

Tallinna Õpetajate Majas algavad kevadel taas huvitavad ja harivad sisekujundusalased koolitused, kust ammutada teadmisi ja oskusi ruumide kujundamiseks.

11.03.15 Käepärane sisekujundustarkvara

Iga kujundaja vajab väljundit oma loomingule.Tänane digitaalne maailm pakub mitmeid lihtsaid tarkvaralahendusi oma ideede paremaks realiseerimiseks. Nende abil saab luua kiireid visioone, mis aitavad sisekujundajal ja tema kliendil näha kujunduse sobivust kavandatavasse interjööri. Võimalus kohe ja praegu viia sisse muudatusi sobiva lahenduse leidmiseks loob eeldused efektiivsemaks kujundustööks.

Kursus on suureks toeks neile, kel kavatsus osaleda Kodukujundaja ABC ja Sisekujundaja ABC kursustel. Olgu see ideekavand, esitlusleht, disainiskeem või tööraamat – nende koostamine võtab sisekujundajal traditsiooniliste vahenditega päris palju aega. Kursuse lõpetanu on omandanud algteadmised, et käepäraste tarkvaralahenduste abil kiirelt oma ideid realiseerida. Täpsemalt loe kursuse kohta ja registreeru siin.

 Allikas: www.opetajatemaja.ee

Allikas: www.opetajatemaja.ee


07.04.15 Stiilid sisekujunduses

Meid on alati inspireerinud ilusad majad ja kaunid ruumid. Inimese loodud keskkond suhtleb oma visuaalse kuju kaudu nii ümbruse, vaataja kui ka kasutajaga. Erinev vormistiil on ka erineva retoorika kandja ja selles valguses tuleks vaadelda ka sisustus- ja ruumikujundusstiile ning nende vahetumise ajalugu.

Hoone põhieesmärgiks on oma omanikku kaitsta, kuid samas peab ta väljendama ka tema ambitsioone ja pidevalt muutuvaid väärtushinnanguid neis valdkondades, mis käsitlevad otstarbekust ja ilu. Renessanssi ajast alates oleme hakanud seda pidama tõeliseks kunsti tunnuseks ja uue moega kaasas käimist tellija kohustuseks. Uudne vorm ja laad saavad teistele järgimist väärivaks eeskujuks. Selline stiilide kulgemise loogika tähendab ka seda, et konkreetsel ajahetkel eksisteerivad kõrvuti mitu stiili ja suurte muutuste kõrval toimub kogu aeg väiksemaid muutusi stiili või laadi enda sees. Täpsemalt loe kursuse kohta ja registreeru siin.

 Allikas: www.opetajatemaja.ee

Allikas: www.opetajatemaja.ee


20.04.15 Sisekujundaja jätkukursus

Kursus Sisekujundaja ABC Edasijõudnutele viib meid kokku teemadega, milleks nappis aega Sisekujundaja ABC kursusel. Kuigi mugavast ja hubasest siseruumist on lugu peetud aastasadu, on tänane päev lisanud palju uudset arusaamist selle kujundamise põhimõtetesse. Sealjuures on trenditeadlikkusest palju olulisem oskus luua parimatest saadaolevatest materjalidest ja elementidest tervisliku mikrokliima ja helge meeleoluga keskkond.

Kursuse raames püütakse pugeda sisekujundaja nahka, minnes käsitletavate teemadega natuke sügavamale. Külastatakse ka mitmeid sisustussalonge, et ammutada lisaks juhendaja teadmistele otseseid nõuandeid neilt, kes pakuvad ruumide kujundamiseks erinevaid sisustusmaterjale-, elemente ja muid vahendeid. Kursuse lõpuks vormistatakse oma ideed ja lahendused esitluseks. Kursuse lõpetanu on omandanud põhiteadmised sisekeskkonna kujundamiseks ning oskab ennast harmooniliselt seostada ruumiga. Täpsemalt loe kursuse kohta ja registreeru siin.

Tallinna Õpetajate Maja ka Facebookis! Vaata ja liitu ....
www.opetajatemaja.ee

Sisestatud: 20.02.2015

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki