Artiklid ja uudised

Must-valge Kalamaja kodu

Kalamaja õdusas puumajas elab juba üheksa aastat Andres (36), kes soetas kodu hetkel, kui maja oli veel nii seest- kui väljastpoolt renoveerimisjärgus. Näiteks avatud elutoa asemel olid hoopis kaks väikest tuba ja praeguses magamistoas asus köök. Kuid ümberplaneerimine oli Andrese jaoks pigem põnevaks väljakutseks.

 Allikas: ideesahver.ee

Allikas: ideesahver.ee

Andres nimetab oma korterit eklektiliseks, kus ühtivad foon ja detail, uus ja vana. Suure avatud kamina idee sündis vanade Pariisi korterite kaminatüüpide eeskujul. Ise ta arvab, et korter on pisut morbiidne, aga seda naljaga pooleks, sest talle lihtsalt meeldib must värv. Foonina on see igati hea.

Linnutopis nurgas - ükskord tuli lihtsalt mõte, et oleks vaja linnutopist ja ka see sai leitud Osta.ee keskkonnast. Linnutopise kõrval seisab igati ontlik kummut, mis on leid aastast 2002 ühest vanakraamipoest - õnneks ei olnud siis veel alanud massiline vana mööbli buum. Ka see kapp on värskenduskuuri käigus uue tooni saanud.

 Allikas: ideesahver.ee

Allikas: ideesahver.ee

Vannituba on olemuselt lihtne ja šikk must-valge. Siin on arvesse võetud 30.-ndaid ja üldine idee tuli Andresel pärast New Yorgi külastamist. Kindlasti oli suur osa idee tekkimisel vanal 30.-ndatest pärit originaalvannil, mille ta eelmisest üürikorterist kaasa tõi. Põneva pikliku kaarega vannikardinahoidja on ebatraditsiooniline ja teostatud erilahenduse korras. Loe edasi juunikuu Kodukirjast!

 Allikas: ideesahver.ee

Allikas: ideesahver.ee
LOE VEEL VÄRSKEST KODUKIRJA JUUNINUMBRIST:
-18 vahvat leidu Eesti sisustusmessilt;
- 3 suurt aiapeo lavastust;
- Suvine kodukontor;
- Kivine aiakaunitar Tartu servalt;
- Pille Endeni tervislikud eined murul+õues kokkamise tarvikud;
- Ideid kiireks koduvärskenduseks+lihtsaid terrassinippe;
- Päikesevarjud rõdule ja terrassile.
Ajakiri osta poest või telli soodsalt: http://www.kirjastus.ee/koduk
ideesahver.ee
Facebook
Käimas on parima mängumaja võistlus - loosi läheb 1000 €! Tähtaeg 15. juuni.

Sisestatud: 28.05.2015

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki