Artiklid ja uudised

Unistuste kapp Tank Indoorist

Kodu sisustamisel puutume tihti kokku probleemiga, kas osta poest valmiskapp või tellida kapp vastavalt oma vajaminevatele mõõtudele ning funktsionaalsusele. Mõlemal variandil on omad eelised ja puudused.

 Allikas: www.tankindoor.ee

Allikas: www.tankindoor.ee

Valmis kappi on võimalik oma silmaga näha, käega katsuda ning selle saab kohe poest kätte. Keerulisem on leida oma soovidele ja ruumi terviklahendusele vastavat kappi, samuti peab arvestama piiratud toonivalikuga. Eritööna tellitava kapi kättesaamine võtab küll natuke rohkem aega, kuid võimalus on tellida oma unistuste kapp - just selliste lahenduste ja mõõtudega, mis sobivad kõige paremini ruumi tervikkujunduse ja funktsionaalsusega. Kliendil on vaja teada ainult kapiava esialgseid mõõte, misjärel saab koostöös konsultandiga leida parima ja funktsionaalselt toimiva lahenduse vastavasse ruumi.


Külastades Tank Indoori müügiesindusi, on võimalik tellida kapilahendus, mis valmistatakse täpselt sellisena nagu soovitud. Iga kapp nõuab ruumipõhist lähenemist ja eritellitava variandi puhul on võimalik seda järgida. Kindlasti on oluline ka materjali ning värvi valik, mis sobiks antud ruumi.

 Allikas: www.tankindoor.ee

Allikas: www.tankindoor.ee

Millise materjaliga kapp valida - kas sobitada kokku see põrandaga, ruumi teiste mööbliesemetega või kogu maja sisekujundusega? Selliste küsimustega seisavad silmitsi paljud tellijad. Tank Indoori konsultandid on oma ala professionaalid, kes oskavad soovitada ruumipõhiseid lahendusi ning öelda sõna sekka ka sisekujundusliku poole pealt. Kliendil on vaja teada ainult kapiava esialgseid mõõte, misjärel saab koostöös konsultandiga leida parima ja funktsionaalselt toimiva lahenduse vastavasse ruumi.


Kapi materjalidena kasutatakse nii naturaalseid spoonmaterjale kui ka soodsama hinnaklassiga melamiinmaterjale. Tänapäeva melamiinmaterjalid on kõrge kvaliteedi ja looduslähedaste mustrite ning toonidega. Kapi ustena on võimalus valida erinevate uksetüüpide vahel - liuguste kõrval kasutatakse üha enam siledaid käänduksi või siis hõlmikuksi. Uste materjalidena kasutatakse värvitud klaase, peegleid, spoone ja melamiine.

 Allikas: www.tankindoor.ee

Allikas: www.tankindoor.ee

Tank Indoori meeskond teeb kõik selleks, et kliendil oleks erikapi tellimine võimalikult mugav. Lisaks eelpool mainitule pakub Tank Indoor kliendile kontrollmõõtmise, transpordi- ning paigalduse teenust.

Kliendi ideed, trendikad materjalid ja täisteenindus – just see teebki kapist unistuste kapi.

Tutvu ka teiste Tank Indoori toodetega lähemalt www.tankindoor.ee

Tule lähimasse Tanki salongi või külasta Tank Indoori edasimüüjaid.
Facebook

Sisestatud: 03.09.2015

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Skandinaavialikult helge kodusoojus Tank Indoorist

Skandinaavialikult helge kodusoojus Tank Indoorist

Skandinaavia disaini kandev idee on muuta argielu esteetilisemaks tänu visuaalselt nauditavale tarbekunstile, mis peab olema igapäevaselt kasutatav ning see ei ole mitte ainult jõuka eliidi privileeg, vaid on kättesaadav ka tavatarbijale. Selles disainivoolus on selgelt äratuntav funktsionalismi võidukäik – igal mööblitükil ja sisustuselemendil on hoolikalt planeeritud tervikus täita oma roll ning oluline osa funktsionaalsusest on materjalide ja toodete kvaliteet ning vastupidavus.

vaata kõiki