Artiklid ja uudised

Pasco - uus pöörlev kiiktool

 Allikas: www.sohvamoobel.ee

Allikas: www.sohvamoobel.ee

Iga uus toode saab alguse ideest paberil - Sohva OÜ nägi palju vaeva, et jõuda toote maksimaalse mugavuse ja disainini - ja valmis ta saigi - Pasco uuel sügisesel tugitoolil tunneb end igaüks unelevalt hästi.

Pasco on 360 kraadi pöörlev kiiktool, mis on valmistatud täpselt inimese istemugavust jälgides. Seljatugi on mõnusalt nõgus ning veel mugavamaks teeb tooli klapitõmbega avanev jaluts.

Tooli karkass on valmistatud kasevineerist ja täispuidust. Istmel on kasutatud sik-sak vedrustust, istet ja seljatuge katab kvaliteetne HR poroloon, mis teeb istumise võimalikult mugavaks. Tugitooli tagakülg on viimistletud, seega saab tooli paigutada keset tuba. Kattematerjalina on kasutatud kvaliteetset mööblikangast.

Pasco tutvumishind on 399€, igale tootele kehtib garantii.

Kangavalik on väga lai, küsi julgelt pakkumist. Tooteid saab osta ka Liisi järelmaksu abil.

Sohva OÜ
www.sohvamoobel.ee
info@sohvamoobel.ee

Sisestatud: 18.09.2015

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Me kõik tahame, et suvi ei lõpeks kunagi ja me kõik saaksime aastaringselt päikest nautida. Lõppude lõpuks, mis võiks olla parem kui nautida värskendavat suvist kokteili, istudes väljas sooja ja mahedat päikest nautides kerge tuule all? Õnneks on tänapäeval palju võimalusi suvehooaega ka külmemateks kuudeks pikendada tänu erinevatele leidlikele kodukujunduslahendustele – ja aiamaja on neist vaieldamatult parim.

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Disaini perspektiividest ja hetkeseisust BNDNWK’l. Alhambra Berlin pakkus suurepärase võimaluse koondades disainereid, kultuuri institutsioone, ettevõtteid ja uurimisinstitutsioone ühise katuse alla sooviga rakendada ja esitleda kõrgemaid eesmärke disainis. Radis Furniture’ väljapanek keskendus praegustele ökoloogilise ja sotsiaalse jätkusuutlikkusega seotud küsimustele. Berlinis nähtav zeitgeist peegeldab Radis Furniture'i uusimaid suundi kummutiga ROMB ja uue NOBLE TV-aluse ning materialivalikuga. Otse Berliini südames, Kurfürstendamm 68, Radis Furniture'i kureeritud ruumi eest täname veelkord kuraatorit Alexandra Klatti ja BNDNWK disainimeeskonda.

vaata kõiki