Artiklid ja uudised

Kodu uhiuues majas

Kuidas ja milliste nippidega saab tühjast ja võõrana mõjuvast korterist tõeline kodu? Sisekujundaja Elina Freimuth aitas muuta vastvalminud korteri neljaliikmelisele perele meelepäraseks.

 Allikas: www.kodu-aed.ee

Allikas: www.kodu-aed.ee

 Allikas: www.kodu-aed.ee

Allikas: www.kodu-aed.ee

Piret ja Veljo ostsid avara neljatoalise korteri vastvalminud majja, kus ruumiplaneering ja siseviimistlus olid juba paigas. „Soovisime oma uue kodu kiiresti hubasemaks muuta, aga me ei tahtnud väga palju raha kulutada ega ka juba tehtut lõhkuda,” meenutavad väikeste laste vanemad, kellele lihtsus ja mugavus olid väga olulised. „Elina pakkuski meile lahendusi sellest lähtuvalt,” kinnitavad nii Piret kui ka Veljo.

 Allikas: www.kodu-aed.ee

Allikas: www.kodu-aed.ee

„Elina soovitustest meeldisid meile eriti just tapeetide valik, aga ka köögimööbel ja esiku-köögi süvistatud valgustid. Musta värvi kasutamise ulatuses algul pisut kahtlesime, aga usaldasime sisekujundajat ning jäime tulemusega lõppkokkuvõttes väga rahule. Saime ka aru, et praktiliste küsimuste osas on pered üsna erinevad ning oma soove tuleb sisekujundajale selgelt edastada. Näiteks oli meil vaja päris palju kappe ja panipaiku, kuhu asju silma alt ära panna. Esiku maast laeni sisseehitatud kapid lahendavad selle probleemi,” kiidavad nad asjatundja tööd.

 Allikas: www.kodu-aed.ee

Allikas: www.kodu-aed.ee

Sisekujundaja Elina Freimuth, millest sai alguse selle neljatoalise korteri kujundus? Millises järgus korter oli, kui sind appi kutsuti?
Minu töö algas siis, kui kõik siseviimistlustööd olid tehtud ning kõik kommunikatsioonid ja sanitaartehnika juba paigas. Isegi kardinad olid olemas. Projekteerimist alustasime teadmisega, et pererahvas ei plaani selles kodus kuigi pikalt peatuda. Seetõttu ei planeeritud ka meeletuid investeeringuid ega suuremat ehitust, näiteks köögi või kogu korteri üleüldist planeeringu muutmist. Otsustasime arvestada juba tehtud valikutega ning kõik ülejäänu sellega sobitada. Siiski kohendasime mõnevõrra valgustuslahendust esikus ja köögi ripplaes. Loe artiklit edasi siit.

 Allikas: www.kodu-aed.ee

Allikas: www.kodu-aed.ee
VEEL VÄRSKES NOVEMBRIKUU AJAKIRJAS:
Kodu ja sisustus
- Moodsate mustritega kodu;
- Elutoa-eri: möbleeri, värvi, sisusta!;
- Konkursi "Kodu Kauniks" kodufinalistid - hääleta oma lemmiku poolt SIIN!

Aed ja taimed
- Linnadžungel Tartus;
- 17 x aedniku sügis;
- Sipelgasõbralik männisort.

Tee ise
- Põranda- ja mänguvaip;
- Kevad ümbrikus;
- Elegantne sein.

Kuldset sügist koos Kodu & Aiaga!

Telli Kodu & Aed ajakiri siit!
Facebook

Sisestatud: 03.11.2015

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki