Artiklid ja uudised

Lihtsaid nippe kuidas sisustustekstiilidega luua tõelist jõuluhõngu

Pime aeg on taas kätte jõudnud ning õhtused toimetused on muutunud tubaseks. Peagi saabuvate pühade eel toob Decotex teieni mõned ideed, kuidas lihtsate vahenditega tuua koju hubasust ja jõuluhõngu.

 Allikas: www.decotex.ee

Allikas: www.decotex.ee

Decotexi laiast kangavalikust leiate pühade eel soodsas hinnaklassis luksuslikke kangaid, mis sobivad ideaalselt peohõngu ning glamuuri loomiseks. Pühade kollektsioonist ei puudu ka traditsioonilised jõuluteemalised mööblikangad, millest valmistatud dekoratiivpadjad, kardinad või mõni muu dekoratsioon, on rõõmuks igale pereliikmele ning ei jää kindlasti märkamata ühelgi külalisel.

 Allikas: www.decotex.ee

Allikas: www.decotex.ee

Lihtsaim võimalus tekstiilidega jõuluhõngu luua, on valmistada temaatilisest kangast paar dekoratiivpatja. Lisaks kangale saab dekoratiivpadja valmistamiseks soetada Decotexist fiiberkiuga täidetud sisupadjad ja ka sisutäite eraldi, mis on müügil väikestes jaepakendites.
Kellele isetegemine piisavalt rõõmu ei paku või aega lihtsalt napib, saab endale Decotexist lihtsa vaevaga tellida sobivate mõõtudega patju. Kõik padjakotid dekoratiivpatjadele toodetakse ühest padja äärest lukuga, et neid saaks pühade lõppedes eemaldada ning vahetada uute katete vastu.

 Allikas: www.decotex.ee

Allikas: www.decotex.ee

 Allikas: www.decotex.ee

Allikas: www.decotex.ee

Kellel on avatud planeeringuga kodu, saab kangaste näol köögi ja elutoa omavahel põimida, kasutades dekoratiivpatjade kangast ka söögitoolidel. Toolidele saab uue katte valmistada nii, et see ei eelda praeguse kanga eemaldamist. Võimalusi selleks on erinevaid ning rohkem infot leiate allolevatel kontaktidel.

Decotex Trade OÜ
Pärnu mnt 160E
11317 Tallinn
Tel: 5309 4945
www.decotex.ee
Facebook

Sisestatud: 16.12.2015