Artiklid ja uudised

Borastapeteri uus maagiline kollektsioon WONDERLAND Värvikeskuse tapeedisalongides

 Allikas: www.varvikeskus.ee

Allikas: www.varvikeskus.ee
Heida pilk Borastapeteri ja disainer Hanna Werningu koostöös valminud imelisse võlumaailma - disainer ja illustraator Hanna Werning lööb taaskord kaasa tapeedikollektsiooni loomises, lastes oma fantaasial vabalt lennata. Disaineri fantaasiamaailmas moodustuvad värvide ja kujunditega maagilised tapeedimustrid.

Wonderland kollektsiooni iga disain räägib oma põneva loo. Hanna kujundatud tapeetidel võib näha põnevaid, metsikust loodusest inspireeritud disaine, millele on lisatud mängulisust. Selles kollektsioonis on palju pisidetaile, mis tulevad esile alles neid pikemalt silmitsedes.

"Märksõna Wonderland tuli mulle pähe juba kollektsiooni loomise algjärgus ja oli kõigi kollektsiooni disainide valmimise suunaks. See peaks olema justkui muinasjutt vabast maailmast“, sõnab Hanna Werning.

Meeleolukas tapeedikollektsioon ei jäta kedagi külmaks – sealt võib leida nii rõõmsavärvilisi taimi ja erinevaid loomi, aga ka mahedamaid toone ja veidi geomeetriat. Tule ja vali enda lemmikmuster Tallinna või Tartu Värvikeskuse salongidest.

www.varvikeskus.ee
Facebook

Sisestatud: 26.02.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Turule on jõudnud nanotehnoloogiline iseparanev krohv

Turule on jõudnud nanotehnoloogiline iseparanev krohv

Fassaadikrohvid ja terviklikud fassaadisüsteemid on oma arengus jõudnud nüüd päris nanotehnoloogiani. Nanokrohvide nimetus on kasutusel olnud juba aastaid, aga oma nimetuselt pole neil rohkem ühist kui elementide suurust mõõdetava mõõtühiku “nano” kasutamisega. Tänapäeval pole küsimus enam selles, kui suur on krohvi tera suurus ega see, millega saavutatakse vastupidavus ja elastsus. Nüüd räägime juba kui palju suudab fassaadikrohv end ise taastada ja uuesti nanotasandil molekule omavahel siduda.

vaata kõiki