Artiklid ja uudised

PAX Norte® väljatõmbeventilaator tagab puhta ja värske õhu igas ruumis

Puhas ja värske õhk on oluline meie tervisele, seepärast sai loodud ka väljatõmbeventilaator PAX Norte - üks targemaid, tõhusamaid ja vaiksemaid ventilaatoreid kui kunagi varem.

 Allikas: www.hessen.ee

Allikas: www.hessen.ee

 Allikas: www.hessen.ee

Allikas: www.hessen.ee

Ventilaatorit on lihtne paigaldada - võtke see karbist välja, ühendage toitega ja Norte on valmis tööd alustama. Ventilaatorit võib kasutada kõikides niisketes ruumides ning miks ka mitte garderoobis õhuvahetuseks.

Innovatsioon igas detailis

PAX Norte loodi ja toodetakse Rootsis. Ventilaator sisaldab endas kaasaegset tehnoloogiat ja see 20% tõhusam kui eelmised mudelid. Tänu ainulaadsele konstruktsioonile on ventilaatorit lihtne puhastamiseks avada, selleks ei ole vaja tööriistu. Norte on peaaegu hääletu - kuni 20dB, ja tarbib minimaalselt elektrit (4W).

 Allikas: www.hessen.ee

Allikas: www.hessen.ee

 Allikas: www.hessen.ee

Allikas: www.hessen.ee

PAX Nortet on väga mitmekülgne ja mugav seadistada

Laadige alla PAX rakendus App Store'st või Google Play'st. Igal ventilaatoril on unikaalne kood, mille leiate ventilaatori tagaküljelt. Sisestades koodi rakendusse või skaneerides selle telefoni, saate ventilaatorit oma vajaduste järgi seadistada - olemas on kalendri funktsioon, käivitusviive, valgustundlikkuse- ja sundventilatsiooni seadistused, energiakasutused jne.

Uuri toote kohta lähemalt siit.

Sisestatud: 29.02.2016

Hessen Di

Tel:
5334 5898
Aadress:
Paadi tee 3, Haabneeme, Viimsi, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki